آکنه روزاسه چیست؟درمان قطعی بیماری پوستی روزاسه

آکنه روزاسه یکی از بیماری های پوستی است که باعث التهاب بخشی از پوست صورت می شود. احتمالا شما هم افراد میان سالی را دیده اید که بخشی از گونه آنها به اصطلاح گل انداخته و قرمز رنگ دیده می شود. شاید جالب باشد بدانید که این التهابات نوعی بیماری است. اگر علت التهاب برای شما ایجاد سوال کرده است، بهتر است با این مقاله از سایت دکتر رابط همراه باشید. در این مطلب قصد داریم تا این نوع آکنه و روش های درمان قطعی روزاسه را به شما معرفی کنیم. با ما همراه باشید.

علائم-آکنه-روزاسه

آکنه روزاسه چیست؟

روزاسه یک بیماری التهابی است که باعث ایجاد لکه های قرمز رنگ بر روی گونه، بینی و پیشانی می شود. استفاده از ضد التهاب های موضعی و روش هایی مثل لیزر درمانی بهترین راه های درمان این بیماری هستند.

آکنه روزاسه یک بیماری پوستی نسبتا شایع است که باعث التهاب در بخش سطحی پوست می شود. قرمزی پوست و رگ های پوستی بیشتر در نواحی گونه و بینی دیده می شود. با این حال ممکن است در بخش های دیگر پوست صورت مثل چشم و حتی بدن نیز آن را مشاهده کنید. این بیماری در افرادی که سفید پوستان بیشتر بروز پیدا می کند. نکته دیگر در خصوص روزاسه سن ابتلا است؛ معمولا افرادی که به سن میانسالی نزدیک می شوند درگیر روزاسه می گردند. هر چند در افراد جوان تر نیز احتمال ابتلا وجود دارد. اقدام به موقع برای درمان لک صورت و روزاسه از پیشرفت و گسترش این بیماری های پوستی جلوگیری می کند.


همچنین ببینید: ایا راکوتان لک صورت را از بین می برد؟


علت ایجاد روزاسه

بیماری پوستی روزاسه علت مشخص و قطعی ندارد. در حقیقت مجموعه عوامل مختلف ممکن است باعث ایجاد این بیماری گردد. اما با بعضی از تحقیقات انجام شده محققان به عللی دست پیدا کرده اند که باعث افزایش احتمال ابتلا به این بیماری می گردد. از جمله این موارد

  • برخی مشکلات و بیماری های عروقی
  • ژنتیک
  • تاثیر اشعه خورشید و آلودگی های محیطی
  • عفونت هلیکوباکتر پیلوری
  • انگل دمودکس فولیکولاروم
  • مصرف داروی های فشار خون یا کورتون ها و…

اشاره داشته باشیم. ضمنا توجه داشته باشید در برخی مواقع عدم درمان جوش زیر پوستی یا بعضی دیگر از بیماری های پوستی می تواند باعث تشدید وضعیت این مریضی پوستی شود.

آکنه-روزاسه

علائم آکنه روزاسه

چه به دنبال درمان جوش پریودی باشید و چه به دنبال درمان بیماری روزاسه، در درجه اول باید نشانه ها و علائم را بشناسید تا از نوع بیماری مطمئن شوید. پزشکان پوست با معاینه و پرسیدن سوالات مختلف سعی در تشخیص این بیماری دارند. اگر موارد زیر را در خود مشاهده کردید احتمالا به روزاسه مبتلا شده اید:

  • برافروختگی که با قرمزی و التهاب سطح پوست خود را نشان می دهد.
  • رگ های پوستی حالت متورم و پر رنگ تری پیدا می کنند.
  • ممکن است فرد در محل التهاب احساس سوزش داشته باشد.
  • مشاهده ورم نیز محتمل است.
  • احتمال دیده شدن آکنه بر روی سطح پوست نیز وجود دارد.
  • بینی ممکن است بزرگتر دیده شده و پوست آن ضخیم تر گردد.
  • احتمال سرایت به چشم نیز وجود دارد که علائم آن خشکی و تحریک چشم یا التهاب پلک است.

درمان آکنه روزاسه

برای درمان این مشکل پوستی روش های مختلفی وجود دارد. از فیشیال ضد جوش گرفته تا انواع متدهای درمان کلینیکی که هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند. برای درمان روزاسه ممکن است پزشکان از روش های درمانی زیر استفاده نمایند:

  • استفاده از انواع پماد و لوسیون با کمک داروهای استعمال موضعی همچون مترونیدازول، ترتینوئین، بنزوئیل پراکسید، اسید آزلائیک و…
  • استفاده از داروهای خوراکی برای درمان آکنه روزاسه مثل اریترومایسین، مینوسیکلین، تتراسایکیلین راکوتان و…
  • روش لیزر درمانی که روشی غیرتهاجمی و کلینیکی محسوب می شود.
  • روش جراحی که بیشتر در مراحل پیشرفته بیماری استفاده می شود.

بهترین صابون برای بیماری پوستی روزاسه

شکی نیست که چه برای درمان جوش سر سیاه بینی و چه برای درمان بیماری روزاسه شسشوی صورت نقش مهمی در سرعت بهبود یا حتی بدتر شدن شرایط دارد. با توجه به شرایط خاص پوست در هنگام بیماری، روش شستشو اهمیت فوق العاده بالایی پیدا می کند. استفاده از صابون و حتی شامپو های معمولی ممکن است برای پوست ایجاد حساسیت کند. لذا استفاده از صابون و شامپوهای ضد حساسیت بهترین انتخاب در این شرایط محسوب می شود. به همین منظور بهترین صابون برای بیماری آکنه روزاسه شامل صابون های حاوی سولفاستامید ده رصد، سولفور پنج درصد و روغن درخت چای است.

بیماری-پوستی-روزاسه

کرم ضد آفتاب مخصوص روزاسه

اگر به دلیل شرایط خاص پوستتان عات به استفاده از کرم های ضد آفتاب دارید، پس از ابتلا به روزاسه بهتر است در انتخاب نوع کرم ضد آفتاب مورد استفاده خود تجدید نظر کنید؛ چرا که هر نوع ضد آفتابی برای این بیماری مناسب نیست. تحقیقات ثابت کرده است که استفاده از ضد آفتاب های دارای زینک اکساید و تیتانیوم دی اکساید به دلیل عدم ایجاد حساسیت در پوست بهترین گزینه برای استفاده در این شرایط هستند. برخی متخصصان استفاده از ضد آفتاب های تینوسرب ام و تینوسرب اس را نیز توصیه می کنند.

کرم مرطوب کننده برای روزاسه

استفاده از کرم های مرطوب کننده باعث می شود انگل های دمودکس موجود بر روی سطح پوست کاهش پیدا کرده و باعث بهبود بیماری شوند. کرم دمودکسیلین یکی از این کرم ها محسوب می شود. برای انتخاب بهتر می توانید به متخصصان پوست و مو مراجعه کرده و از آنها مشورت بخواهید. راه دیگر برای خرید کرم مرطوب کننده برای روزاسه مراجعه به داروخانه و مشورت با پزشکان داروساز است. استفاده از کرم های مناسب برای پوست های بسیار حساس نیز دیگر گزینه در دسترس است.

بهترین دکتر برای درمان روزاسه – درمان قطعی روزاسه

مشخص کردن بهترین دکتر روزاسه کار سختی به نظر می رسد. شکی نیست که برای در مان بیماری پوستی روزاسه باید به متخصصان پوست و مو مراجعه داشته باشید. اما پیشنهاد بهتر در این زمینه مراجعه به کلینیک های معتبر است. کلینیک هایی که انواع خدمات درمان ضایعات عروقی با لیزر PDL، کویتیشن و… را به طور کامل ارائه می دهند. در صورتی که ساکن شهر تهران هستید مراجعه به کلینیک دکتر رابط به عنوان یکی از پزشکان شناخته شده پوست و مو در کشور از بهترین گزینه ها محسوب می شود.

روزاسه-چیست؟

خدمات دکتر رابط برای درمان روزاسه

همان طور که در این مطلب با عنوان روش‌های درمان قطعی روزاسه گفته شد، انتخاب یک کلینیک پوست و مو از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. به طور معمول کلینیک هایی شناخته شده تر هسند که بتوانند تعداد بیشتری از خدمات زیبایی و درمانی را به صورت یک جا ارائه دهند. بد نیست بدانید در این فاکتور کلینیک دکتر رابط یکی از کامل ترین کلینک ها در تهران محسوب می شود. در این مرکز درمانی و زیبایی می توانید انواع خدمات جوانسازی، تزریقات زیبایی، لیزر، کاشت مو، سابسیژن و… را در کنار خدمات درمانی با باالترین کیفیت دریافت نمایید.

شما می‌توانید جهت تعیین وقت و دریافت مشاوره از طریق راه‌های زیر با ما در ارتباط باشید:

 

سوالات متداول

چه افرادی بیشتر در معرض ابتلا به بیماری آکنه روزاسه هستند؟

این بیماری را آکنه بزرگسالان می دانند. از این رو افرادی که در یازه سنی ۳۰ الی ۶۰ سال قرار دارند با درصد احتمال بالاتری به این بیماری دچار می شوند. همچنین تحقیقات نشان داده افرادی که دارای پوست سفید و روشن تری هستند نیز بیشتر از تیره پوستان مستعد ابتلا به روزاسه می باشند. از لحاظ جنسیت نیز زنان به نسبت مردان بیشتر دچار روزاسه می گردند.

آیا روزاسه یک بیماری مسری و انتقال پذیر است؟

خیر! خوشبختانه این بیماری مسری نیست و در صورت تماس دست با صورت فرد مبتلا خطری متوجه دیگران نخواهد بود.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۳ رای

نظرات

Comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.