کاشت مو رباتیک

کاشت مو راهکاری ایده‌آل چه برای بزرگسالان و چه برای جوانان است و ظاهری که همیشه آرزوی آن را در سر داشتید، به شما می‌بخشد. از اولین جراحی کاشت مو تاکنون، هر روز تکنیک‌های جدیدتر و به‌روزتری پیشنهاد می‌شوند که کاشت مو به روش رباتیک یکی از این روش‌ها است که البته با استقبال خوبی هم مواجه شده‌اند.

اثربخشی سریع و ظاهر طبیعی به‌دست آمده از کاشت مو، سبب شده است که روز به روز تقاضای انجام این تکنیک زیبایی افزایش پیدا کند. به همین خاطر تکنولوژی‌ها و فناوری‌های جدیدی برای کمک به پزشکان معرفی شده‌اند. دستگاه رباتیک کاشت مو ARTAS دستگاهی است که به استخراج و کاشت فولیکول‌های مو کمک می‌کند.

تلفن تماس

۰۲۱-۸۸۰۷۸۰۰۰

مشاوره رایگان

تماس می‌گیریم

سوال بپرس

جواب می‌دهیم

کاشت مو به روش رباتیک

فرم مشاوره و رزرو کاشت مو رباتیک

این قسمت برای اهداف اعتبارسنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند.

کاشت مو به روش رباتیک چیست؟

دستگاه ARTAS را بی‌شک باید یکی از مشهورترین فناوری‌های مورد استفاده در کاشت مو دانست. با روی کار آمدن این دستگاه، پیشرفت قابل توجهی در بهره‌مندی از تکنیک کاشت موی FUE اتفاق افتاد.

این دستگاه کاشت مو با حداقل تهاجم را امکان‌پذیر کرده و برای این کار از تکنیک برش واحد فولیکولی یا همان FUE استفاده می‌کند. دستگاه ARTAS در دو مرحله مهم کاشت مو یعنی استخراج واحدهای فولیکولی و ایجاد حفره‌هایی در محل گیرنده کاربرد دارد. استخراج سریع و در عین حال دقیق فولیکول‌های مو به کمک این فناروی امکان‌پذیر شده است.

به‌کارگیری هوش مصنوعی در ساخت چنین دستگاه‌هایی سبب شده است که نتایج کاملاً طبیعی به‌دست آید. هوش مصنوعی با پیاده‌سازی الگوهای خاص در محل گیرنده، پیوندها را دقیق‌تر از دست انسان تشریح می‌کند. بنابراین جای تعجبی ندارد اگر آینده‌ای روشن در انتظار کاشت موی رباتیک باشد و تقاضای برای استفاده از این تجهیزات رو به افزایش باشد.

دقت بالای چنین تجهیزات پیشرفته‌ای باعث شده است که آینده‌ای درخشان در انتظار این دستگاه‌ها باشد. البته این همه ماجرا نیست و این دستگاه‌ها نقاط ضعف خاص خود را دارند. برای آشنایی با عملکرد این دستگاه‌ها در ادامه با ما همراه باشید. همچنین به عوارض و مزایای کاشت مو به این روش نیز اشاره می نماییم.

عکس قبل و بعد کاشت مو رباتیک

مراحل کاشت موی رباتیک

همانطور که پیش‌تر بیان شد، کاشت مو رباتیک به کمک دستگاه آرتاس تکنیکی کم تهاجمی است و سیستم رباتیک از الگوریتم‌های هوش مصنوعی استفاده می‌کند. این جراحی در سطح میکرونی انجام می‌شود و بدون نیاز به بخیه، فرایند کاشت مو انجام خواهد شد.

کاشت مو شامل مرحله استخراج واحدهای فولیکولی سالم از ناحیه اهداکننده (ناحیه فاقد ریزش مو) و پیوند دادن فولیکول‌ها به محل گیرنده (ناحیه تحت تأثیر ریزش مو) است. در ادامه، این دو بخش مهم در کاشت مو رباتیک را بیشتر معرفی می‌کنیم.

  • ناحیه اهداکننده : ناحیه اهدا کننده مو، بخشی از سر یا بدن است که گرافت‌های موی سالم برای پیوند از این محل استخراج می‌شوند. این ناحیه معمولاً شامل قسمت پشتی یا کناره‌های سر می‌شود؛ محلی که رشد موها دائمی است و فولیکول‌های مو تحت تأثیر ماده شیمیایی DHT قرار ندارند.
  • ناحیه گیرنده : ناحیه گیرنده هم بخشی از پوست سر است که گرافت‌ها یا فولیکول‌های موی سالم به این ناحیه از سر پیوند زده می‌شوند. این ناحیه معمولاً به قسمت بالایی سر یا بخش‌هایی که نازک شدن مو بیشتر در آن نواحی اتفاق می‌افتد، اختصاص دارد.

در نهایت فرایند کاشت موی رباتیک بسته به انتظارات شما ممکن است بین ۴ تا ۸ ساعت طول بکشید. در طول این فرایند روی صندلی می‌نشینید و بی‌حسی موضعی در هر دو ناحیه اهدا کننده و گیرنده اعمال می‌شود. کاشت مو با استفاده از دستگاه ARTAS عملاً بدون درد است. البته با تمام شدن فرایند کاشت مو و رفع اثر بی حسی ممکن است کمی احساس درد را تجربه کنید.

به‌طور کلی مراحل دقیق کاشت موی رباتیک شامل موارد زیر می‌شود:

طراحی خط رویش مو

موضوعی که به چالشی برای پزشکان و متقاضیان کاشت مو تبدیل شده است، اطمینان از ظاهر طبیعی موهاست. به همین خاطر است که ایجاد حفره در ناحیه گیرنده، اساسی‌ترین مرحله کاشت مو رباتیک به حساب می‌آید. عمق، جهت و زاویه کاشت فولیکول‌های مو هر یک پارامترهایی هستند که باید توسط پزشک تعیین شوند. همچنین این مرحله از کاشت مو به دقت بالایی نیاز دارد تا به فولیکول‌های مو کمترین آسیبی وارد نشود.

قبل از استخراج فولیکول‌های مو از ناحیه اهداکننده، موها باید به‌اندازه مناسب کوتاه شوند. طول موی توصیه شده برای انجام این فرایند، یک میلی متر یا کمتر است. پیش از شروع فرایند، تصویربرداری رایانه‌ای دقیقی برای بررسی نتایج نهایی صورت می‌گیرد. با استفاده از سیستم کاشت موی ARTAS، ناحیه اهدا کننده کاملاً دست نخورده به نظر می‌رسد و استخراج فولیکول‌های مو از این ناحیه بعد از جراحی برای دیگران ممکن نیست.

استخراج واحد فولیکولی به معنی برداشتن فولیکول‌های موی سالم از ناحیه اهدا کننده است. دستگاه‌هایی مانند ARTAS از سیستم دید استریوسکوپی برخوردار هستند که برای شناسایی مناسب‌ترین گرافت‌های مو برای کاشت مورد استفاده قرار می‌گیرد. این فناوری به شکل استراتژیک تعیین می‌کند کدام گرافت‌های موی سالم انتخاب شوند تا طبیعی‌ترین نتیجه ممکن به‌دست آید. البته این فرایند تحت نظارت پزشک متخصص انجام می‌شود.

هنگامی که گرافت‌های مو از ناحیه اهدا کننده استخراج شدند، به محل گیرنده پیوند زده می‌شوند. برای تشخیص مکان دقیق حفره‌های مو از طرح درمانی خاصی استفاده می‌شود. دستگاه ARTAS این قابلیت را دارد که محل حفره‌های مو را در پشت خط رویش مو پیشنهاد دهد، اما در نهایت این کار به مهارت یک جراح باتجربه نیاز دارد.

بهبودی پس از کاشت موی رباتیک

کاشت موی رباتیک، تکنیکی است که در نهایت دقت و با کمترین آسیب ممکن انجام می‌شود. این تکنیک برخلاف روش‌های قدیمی کاشت مو نیازی به بخیه یا پانسمان پوست ندارد.

در واقع استفاده از تکنولوژی روز دنیا باعث می‌شود که جای زخم یا اسکار در ناحیه اهدا کننده یا گیرنده به حداقل برسد. البته ممکن است زخم‌های کوچکی در پشت سر به‌جای بماند که ناشی از پانچ دستگاه هستند و بعد از گذشت چند روز فوراً بهبود می‌یابند.

با توجه به اینکه کاشت موی رباتیک، روشی کم تهاجمی است، افراد این امکان را دارند که بعد از یک الی دو روز استراحت، فعالیت‌های روزمره خود را از سر بگیرند.

مهمترین نکته در رابطه با کاشت مو، نتایج طبیعی و ماندگار حاصل از آن است. از آنجا که فولیکول‌های مویی که کاشته شده‌اند، رفتاری مشابه فولیکول‌های محل اهدا کننده دارند، امکان رشد مجدد و دائمی مو فراهم می‌شود.

تنها با گذشت ۳ ماه از جراحی کاشت مو، شاهد رشد موهای جدید خود خواهید بود که در طول یک سال رشد قابل توجهی پیدا می‌کنند. البته متقاضیان کاشت موی رباتیک، با گذشت ۶ تا ۹ ماه، نتایج حاصل از کاشت مو را مشاهده خواهند کرد. طرز خوابیدن و استراحت بعد از کاشت مو در کسب بهترین نتیجه تاثیر گذار می باشد.

طراحی خط رویش
phone

۰۲۱-۸۸۰۷۸۰۰۰

برای مشاوره کاشت مو رباتیک تماس بگیرید.

فرم مشاوره کاشت مو رباتیک

شماره خود را ثبت کنید، ما با شما تماس می‌گیریم.

مزایای کاشت موی رباتیک

تکنولوژی همیشه در ساده‌تر کردن کارها به ما کمک کرده است. کاشت مو به کمک تجهیزات پیشرفته هم مزایای بی‌شماری برای ما به همراه دارد. اگر به دنبال دلایلی برای کاشت مو به این شیوه هستید، نگاهی به موارد زیر بیندازید.

  • تجربه درد کمتر،
  • عدم نیاز به بخیه،
  • برخورداری از الگوریتم هوشمند،
  • تصویربرداری دیجیتال و پیشرفته،
  • تعیین بهترین فولیکول‌های مو برای استخراج،
  • شناسایی مناسب‌ترین فولیکول‌های مو و محافظت از آن ها،
  • دقت بالا در عین حفظ سرعت،
  • کاهش احتمال خطای انسانی یا خستگی دست،
  • امکان پیوند موها در یک جلسه،
  • کوتاه شدن مدت زمان بهبودی،
  • ارائه نتایجی طبیعی و کامل همراه با ماندگاری بیشتر.

عوارض کاشت مو رباتیک

درست مانند هر تکنیک زیبایی دیگر، کاشت موی رباتیک هم ممکن است منجر به بروز عوارض خاصی شود. در ادامه برخی از شایع‌ترین این عوارض را شرح خواهیم داد.

یکی از عوارض کاشت مو با استفاده از تکنولوژی نوین، سفتی پوست سر است. البته این احتمال وجود دارد که آسیب عصبی در ناحیه اهدا کننده مو نیز اتفاق بیفتد. لمس دلمه روی پوست سر یا احساس درد نیز از دیگر عوارض کاشت مو به شمار می‌آید.

با این وجود در مقایسه با سایر روش‌های کاشت مو، کاشت مو رباتیک احتمال بروز خطای انسانی را کاهش می‌دهد و درمان را در مدت زمان کوتاه تری امکان‌پذیر می‌کند. در نهایت بهتر است برای آگاهی از عوارض این تکنیک زیبایی با پزشک خود مشورت کنید و از او بخواهید که راهکارهایی که احتمال بروز این عوارض را کاهش می‌دهند، در اختیار شما قرار دهد. خونریزی بعد از کاشت مو نیز از عوارض طبیعی این اقدام زیبایی می باشد.

مقایسه کاشت موی رباتیک با کاشت موی سنتی

همانطور که پیش‌تر اشاره کردیم، کاشت مو به کمک دستگاه‌های پیشرفته از تکنیک استخراج واحد فولیکولی یا FUE بهره می‌گیرد. راهکار قدیمی‌تر FUE، فرایندی پرزحمت بود که جراحان را ملزم می‌کرد تا صدها و بلکه هزاران واحد فولیکولی مو را به‌صورت دستی از ناحیه اهدا کننده استخراج کنند.

استفاده از تجهیزات پیشرفته مثل دستگاه آرتاس باعث انقلابی در صنعت زیبایی شد. به این ترتیب هر گونه خطای انسانی ناشی از خستگی به حداقل می‌رسد و فولیکول‌های مو در نهایت دقت به محل گیرنده انتقال داده می‌شوند. به این ترتیب نتایج حاصل از کاشت مو نیز به انتظارات شما نزدیک‌تر خواهد بود.

فناوری مورد استفاده در کاشت موی رباتیک قابلیت‌های زیر را به همراه دارد:

  • شناسایی دقیق بهترین و مناسب‌ترین واحدهای فولیکولی برای استخراج،
  • امکان محاسبه دقیق عمق و زاویه قرارگیری فولیکول‌های مو،
  • امکان تعیین الگوی کاشت مو،
  • استخراج واحدهای فولیکولی سالم و محافظت از آنها در نهایت دقت.

همانطور که پیداست، کاشت موی رباتیک در مقایسه با کاشت موی قدیمی دقیق‌تر و سریع‌تر انجام می‌شود. بنابراین جای تعجبی ندارد اگر در چند سال آینده شاهد پیشروی این دستگاه‌های پیشرفته در صنعت زیبایی باشیم.

هزینه کاشت مو رباتیک

حال که تمام جوانب کاشت مو به کمک فناوری‌های نوین را بررسی کردیم، نوبت به ارزیابی هزینه ی کاشت مو می‌رسد. کاشت مو به کمک فناوری‌های نوین هزینه متغیری دارد و اگر از کلینیک‌های درمانی پرس و جو کنید هم با قیمت‌های مختلفی مواجه می‌شوید.

هزینه نهایی کار هم به پارامترهای متنوعی بستگی دارد. به‌عنوان مثال هر چه مساحت ناحیه گیرنده بیشتر باشد، به تعداد فولیکول موی بیشتری نیز نیاز است و طبعاً هزینه بیشتری برای شما به همراه دارد.

از طرفی استفاده از تجهیزات فوق پیشرفته‌ای که امکان کاشت موی دقیق را فراهم می‌کند، نیاز به بودجه بیشتری هم دارد. بنابراین جای تعجبی ندارد اگر کاشت موی رباتیک هزینه بسیار بالاتری نسبت به تکنیک‌های کاشت موی قدیمی داشته باشد.

کاشت مو به روش رباتیک

سوال از شما، پاسخ از دکتر رابط

انتخاب پزشک مناسب برای کاشت مو به روش رباتیک شامل چه معیار هایی می باشد؟

شاید تصور کنید که با روی کار آمدن دستگاه‌های پیشرفته‌ای مانند آرتاس، نقش پزشک متخصص کم رنگ‌تر می‌شود. اگرچه تجهیزات و ربات‌های پیشرفته فرایند کاشت مو را تا حد زیادی ساده کرده‌اند، اما همچنان نمی‌توان نقش پزشکان را در کسب نتیجه دلخواه نادیده گرفت.

می توان دقت، حساسیت و ظرافت کاشت مو به روش رباتیک را برتری این روش نسبت به سایر روش های کاشت مو دانست.

فرایند پیوند دادن فولیکول‌های مو به ناحیه گیرنده، فرایندی تخصصی است که مهارت و تجربه می‌طلبد. بنابراین بهتر است حتی برای کاشت مو به روش رباتیک نیز از پزشکی متبحر کمک بخواهیم.

دکتر مهرشاد رابط با برخورداری از سال‌ها تجربه در حوزه کاشت مو برای محقق کردن آرزوی همیشگی شما تلاش می‌کند. این متخصص پوست، مو و زیبایی با داشتن صدها نمونه موفق در حوزه کاشت مو، تخصص خود را اثبات کرده است. برای آگاهی بیشتر در رابطه با هزینه‌ها و دریافت مشاوره رایگان با مشاوران کلینیک دکتر رابط تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *