میکروکارنت چیست؟

همه ما دوست داریم که پوستی سالم، شاداب و پرطراوت داشته باشیم. جوانی پوست و رفع چین و چروک‌های آن، آرزوی هر بانو و هر آقایی است. برای رسیدن به این خواسته، راهکارهای بسیار زیادی وجود دارد؛ از روش‌های ساده خانگی و استفاده از مواد مختلف گرفته تا روش‌های دیگری مانند هایفوتراپی، همه و می‌توانند ما را به خواسته‌مان برسانند. از بین تمامی این روش‌ها اما شاید بتوان گفت که میکروکارنت از همه بهتر باشد.

دستگاه میکروکارنت با القای جریان مغناطیسی مصنوعی به صورت باعث تحریک سلول‌های پوست و در نتیجه جوانسازی پوست می‌شود. این دستگاه باعث سفت شدن پوست و درمان افتادگی پوست صورت می‌شود. 

در این‌جا نگاهی به این موضوع خواهیم داشت که اصلاً میکروکارنت چیست؟ چطور انجام می‌شود و چه دستگاه‌هایی برای استفاده از این روش وجود دارد. همچنین نگاهی به مزایا و معایب این روش خواهیم داشت. قبل از انجام خدمات زیبایی و جوانسازی حتما به یک کلینیک معتبر مراجعه نمایید تا از بروز هرگونه عوارض جانبی جلوگیری شود. در کلنیک دکتر رابط خدمات زیبایی با بهترین کیفیت انجام می‌شود. جهت دریافت مشاوره تخصصی رایگان و رزرو نوبت با کارشناسان ما تماس بگیرید.

تلفن تماس

۰۲۱-۸۸۰۷۸۰۰۰

مشاوره رایگان

تماس می‌گیریم

سوال بپرس

جواب می‌دهیم

میکروکارنت

مشاوره میکروکارنت - ما با شما تماس می‌گیریم

این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

میکروکارنت چیست؟

بگذارید خیلی ساده و سرراست برای شما درباره این روش درمانی حرف بزنیم. میکروکارنت یک روش درمانی بسیار ساده است که استفاده از آن از اوایل قرن نوزدهم آغاز شد. در ابتدا، از این روش درمانی برای بهبود وضعیت کسانی که استفاده می‌کردند که دچار فلجی صورت بودند؛ اما رفته‌رفته با پی‌بردن به دیگر مزایای این روش، از آن برای افزایش شادابی و همین‌طور جوان‌سازی پوست نیز استفاده شد.
روش میکروکارنت (MicroCurrent) یک روش درمان غیرتهاجمی است و امروزه از آن به طور گسترده استفاده می‌شود. اگر دوست ندارید به سراغ روش‌هایی مانند هایفوتراپی صورت یا میکرونیدلینگ بروید، میکروکارنت می‌تواند بهترین جایگزین برای شما باشد. برای جوان‌سازی، تحریک کلاژن‌سازی پوست صورت، لیفت و همین‌طور افزایش لطافت پوست، میکروکارنت می‌تواند گزینه هوشمندانه‌ای برای شما باشد.
جالب است این نکته را نیز بدانید که میکروکارنت را می‌توانید برای هر نوع پوست استفاده کنید. نوع پوست افراد در این روش درمانی هیچ تأثیری نخواهد داشت؛ البته باید به این موضوع توجه کنید که مراقبت‌های پوستی و همچنین سبک زندگی شما می‌تواند در تأثیرگذاری این روش درمانی، بسیار مؤثر باشد.

نتایج میکروکارنت

آشنایی با دستگاه میکروکارنت

حال که ماهیت میکروکارنت تراپی را می‌دانیم، بد نیست که با عملکرد آن نیز آشنایی داشته باشیم. برای درک بهتر این روش درمان، اطلاع از نحوه کار دستگاه آن می‌تواند بسیار مفید باشد. چگونگی کارکرد دستگاه میکروکارنت بسیار ساده است؛ اساس کار این دستگاه، القای جریان الکتریکی با ولتاژ پایین، به سطح پوست است. این دستگاه دو کنداکتور دارد که یکی برای بار الکتریکی مثبت و دیگری برای بار الکتریکی منفی به کار می‌رود.

ولتاژ به‌کاررفته در دستگاه میکروکارنت، با ولتاژ میدان الکتریکی بدن در زمان تولید سلول‌های پوستی جدید برابر است؛ درست به همین دلیل می‌توان گفت که استفاده از این روش، درد یا اذیت چندانی را به همراه ندارد. این الکتریسیته کم ولتاژ می‌تواند رشد عضلات را تحریک کند، می‌تواند کلاژن‌سازی را سرعت ببخشد و همین‌طور می‌تواند روند ترمیم بافت‌های آسیب‌دیده پوست را نیز بهبود ببخشد.

دستگاه میکروکارنت را می‌توان به دو نوع کلینیکی و خانگی تقسیم‌بندی کرد؛ بدیهی است که استفاده از میکروکارنت کلینیکی می‌تواند تأثیر بسیار بیشتر و بهتری روی پوست ما داشته باشد، زیرا که قدرت و اثربخشی این دستگاه بسیار بیشتر است.

دستگاه میکروکارنت

کاربرد میکروکارنت چیست؟

میکروکارنت تراپی می‌تواند کاربردهای بسیاری برای پوست ما داشته باشد. هرچند که در ابتدای مقاله به جوان‌سازی و کلاژن‌سازی به‌عنوان دو کارکرد اصلی این روش اشاره کردیم، اما کاربرد آن تنها به این دو مورد محدود نمی‌شود. کاربرد میکروکارنت را می‌توانیم برای شما در موارد زیر خلاصه کنیم:

  • لیفت پوست صورت یا دیگر نقاط بدن
  • جوان‌سازی پوست، رفع چین‌وچروک و تعویق روند پیری
  • رفع افتادگی پوست در نواحی مختلف و کاهش شلی آن
  • تقویت عضلات پوستی، به‌خصوص در ناحیه صورت
  •  کمک به بازیابی خاصیت کشسانی – ارتجاعی پوست
  • پاک‌سازی پوست صورت و کوچک کردن منافذ باز
  • افزایش متابولیسم پوست صورت و دیگر نقاط بدن
  • کمک به ساخت کلاژن بر روی پوست صورت و دیگر نواحی
  • کمک به لطافت پوست، کمک به آبرسانی و همچنین حفظ رطوبت
  •  افزایش جریان خون بر روی پوست صورت و دیگر نواحی
  •  کمک به جذب مواد مغذی توسط پوست صورت
  • ازبین‌بردن چربی‌های سطحی و موضعی
  • سریع‌ترین راه رفع غبغب با چربی‌سوزی در ناحیه صورت و گردن
  • کمک به ازبین‌رفتن لک‌های پوست و روشن‌شدن پوست صورت
  •  همچنین کمک به کاهش جوش‌های سرسیاه و آکنه‌های پوستی
  •  حتی کمک به کاهش وزن کلی، با استفاده در نواحی ران، باسن، سینه و شکم

فواید میکروکارنت چیست؟

استفاده از میکروکارنت کلینیکی می‌تواند مزایای بسیاری را برای پوست ما به همراه داشته باشد. کارکردهای میکروکارنت را در بخش قبلی خواندیم، اما مهم‌ترین مزیت‌ها و فواید این روش درمانی را می‌توانیم در سه مورد زیر خلاصه کنیم:

۱. بهبود گردش خون در پوست صورت

یکی از مهم‌ترین فوایدی که استفاده از میکروکارنت می‌تواند به همراه داشته باشد، بهبود جریان خون در پوست صورت است. وقتی جریان خون در این ناحیه به‌اندازه کافی باشد، زخم‌ها سریع‌تر بهبود پیدا می‌کنند، لک‌ها از بین می‌روند، پوست سالم‌تر دیده می‌شود و همین‌طور می‌توان گفت که صورت نیز پرُتر از قبل دیده خواهد شد.

به‌مرورزمان و با افزایش سن، ماهیچه‌های ما به‌خصوص در ناحیه صورت، دچار ضعف می‌شوند. استفاده از میکروکارنت تراپی می‌تواند به بازگشت این ماهیچه‌ها به حالت عادی کمک کند. با بهبود وضعیت ماهیچه‌ها، افتادگی و شلی پوست در ناحیه صورت نیز کمتر شده و می‌توان شاهد لیفتینگ در این نواحی نیز بود.

دیگر مزیت مهمی که میکروکارنت می‌تواند به همراه داشته باشد، کمک به جذب مواد مغذی توسط پوست است. زمانی که ما از این روش درمانی استفاده کنیم، درمان‌پذیری پوست ما نسبت به روش‌های دیگر بیشتر خواهد شد؛ درست به همین دلیل است که متخصصان توصیه می‌کنند از میکروکارنت در کنار انواع کرم‌ها و سرم‌های ویتامینه استفاده کنیم.

فواید میکروکارنت

عوارض میکروکارنت

میکروکارنت یا همان ریز جریان درمانی، یکی از روش‌های بی‌خطر برای بهبود سلامت پوست به شمار می‌رود. الکتریسیته به‌کاررفته در این روش درمانی هیچ ضرری را به بدن شما وارد نخواهد کرد؛ اما در برخی از افراد، استفاده از میکروکارنت تراپی ممکن است با عوارض خاصی همراه باشد. از جمله عوارض میکروکارنت می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • تحریک پوست
  • حساسیت پوست
  • خشکی پوست
  • احساس پرش ناگهانی در پوست
  • مورمورشدن پوست
  • درد در مواقع نادر
  • خواب‌آلودگی یا سرگیجه

توجه داشته باشید که این دسته از عوارض میکروکارنت، همگی کاملاً طبیعی هستند؛ مهم‌تر از آن، این عوارض همگی موقت بوده و بعد از گذشت چند ساعت، خودبه‌خود خوب خواهند شد. فلذا هیچ جای نگرانی برای آن وجود ندارد و بهتر است که از استفاده از داروهای خوراکی یا موضعی برای تسکین عوارض آن هم بدون تجویز پزشک، جدا پرهیز کنید.

مراقبت‌های قبل از میکروکارنت

قبل و بعد از انجام میکروکارنت کلینیکی، لازم است که مراقبت‌های خاصی را انجام دهید. توجه به این مراقبت‌ها می‌تواند تأثیرگذاری این روش درمان را چندبرابر کند.
قبل از مراجعه برای انجام میکروکارنت، بهتر است که اقدامات زیر را انجام دهید:

  • پوست خود را با شوینده مناسب به‌خوبی شستشو دهید.
  • مصرف مایعات و سبزیجات را به حداکثر میزان ممکن برسانید.
  • از انجام کارهایی که باعث التهاب پوست شما می‌شود پرهیز کنید.
  • در معرض آفتاب قرار نگیرید و در صورت اجبار، حتماً از ضدآفتاب استفاده کنید.
  • مشکلات پوستی یا بارداری خود را با پزشک متخصص مطرح کنید.

 

نتایج میکروکارنت

میکروکارنت را چه زمانی شروع کنیم؟

شرکت در جلسات میکروکارنت تراپی معمولاً دارای محدودیت سنی نیست؛ اما توصیه پزشکان بر آن است که انجام این کار را از ۲۵ سالگی به بعد آغاز کنید.
هرچند که اثرات اولیه میکروکارنت از همان جلسه اول نیز قابل‌مشاهده است، اما برای افزایش میزان تأثیرگذاری، باید حداقل ۵ جلسه در این تراپی شرکت کنید. برای مشاهده حداکثر میزان تأثیرگذاری این روش درمانی، باید بین ۱۰ تا ۱۵ جلسه از آن را پشت سر گذاشته باشید.
طول مدت درمان با میکروکارنت معمولاً ۶ ماه است؛ هر جلسه نیز بین ۳۰ تا ۴۵ دقیقه طول می‌کشد. بعد از اتمام یک دوره درمان، می‌توانید هر ۳ ماه یک‌بار یا هر ۶ ماه یک‌بار، مجدداً در جلسات میکروکارنت شرکت کنید.

phone

۰۲۱-۸۸۰۷۸۰۰۰

برای مشاوره میکروکارنت با ما در ارتباط باشید.

فرم مشاوره میکروکارنت و رزرو

جهت تکمیل فرم درخواست رزرو و مشاوره کلیک کنید.

مراقبت‌های بعد از میکروکارنت

بعد از انجام جلسات درمان با میکروکارنت پرتابل نیز بهتر است که نکات زیر را حتماً به یاد داشته باشید:

  • از انجام فعالیت‌های پر تعریق خودداری کنید.
  • به سونا بخار، سونا خشک یا استخر و جکوزی نروید.
  • به پوست خود ضربه نزنید و آن را تحریک نکنید.
  • در زمان قرارگرفتن زیر نور خورشید حتماً از ضدآفتاب استفاده کنید.
  • سعی کنید همیشه برای بیرون رفتن از خانه نیز عینک‌آفتابی داشته باشید.

فیلم از میکروکارنت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *