علت زود جذب شدن ژل لب + راهکار

زود جذب شدن ژل لب همیشه از مشکلاتی بوده که افراد متقاضی تزریق فیلر با آن روبرو می شوند. همانطور که می دانید نتیجه تزریق ژل و بوتاکس دائمی نیست و پس از مدت زمانی چند ماهه همه چیز به شرایط اولیه باز می گردد. به طوری که ممکن است هیچ اثری از تزریق ژل باقی نماند. هر چه  مواد تزریقی زودتر جذب بدن شوند در مدت کوتاه تری نیاز به تزریق مجدد ایجاد خواهد شد. علل مختلفی برای تفاوت میزان سرعت جذب در افراد مختلف وجود دارد. با ما همراه باشید تا علت زود جذب شدن فیلر لب را بررسی کنیم.

علت-زود-جذب-شدن-ژل-لب

علت های زود جذب شدن ژل لب

از علل زود جذب شدن ژل لب می توان به وجود حجم بالای آنزیم در بدن، سطح کیفیت ژل، عوامل محیطی، تغییرات هورمونی، بیماری ها، ورزش های سنگین، سبک زندگی و… اشاره کرد.

تزریق ژل لب یکی از راه های درمان انواع بیماری های مرتبط با پوست و همچنین جوانسازی آن است. اما همه می دانند که این روش درمانی نتیجه ای موقت و چند ماهه دارد و پس از چند ماه ژل به بدن جذب شده و تاثیر خود را از دست می دهد. مسئله اصلی اینجاست که مدت زمان ماندگاری این تزریق در هر فرد متفاوت است. علت این موضوع نیز تفاوت های فردی و برخی شرایط محیطی است. البته نمی توان از کیفیت و نوع ژل تزریق شده نیز چشم پوشی کرد. در ادامه دلایل زود جذب شدن ژل را به شکل جزئی تری بررسی خواهیم کرد.

غلظت ژل

غلظت یکی از مواردی است که ماندگاری تزریق ژل را تحت تاثیر قرار می دهد. همانطور که می دانید ژل ها بر پایه ماده ای طبیعی به نام هیالورونیک اسید ساخته می شوند. غلظت این ماده در یک ژل خوب باید کنترل شود تا بیشترین تاثیر را در درمان داشته باشد. هر چه غلظت هیالورونیک اسید بیشتر باشد، آب دوستی آن بیشتر شده و زودتر جذب بدن می شوند. بنابراین ممکن است غلظت بالای اسید هیالورونیک علت جذب سریع ژل باشد.

سرعت بالای گردش خون

شکی نیست که ورزش و فعالیت بدنی زیاد باعث افزایش سرعت گردش خون و همچنین سرعت متابولیسم بدن می شود. این موضوع اگر چه ممکن است در روزهای اول باعث کاهش سرعت از بین بردن ورم تزریق ژل به لب شود؛ اما پس از آن به سرعت تاثیر تزریق را کاهش داده و باعث بازگشت به شرایط پیش از تزریق می شود. البته باید توجه داشت که این شرایط معمولا برای ورزشکاران حرفه ای ایجاد می شود.

علت-های-زود-جذب-شدن-ژل-لب

حرکت کردن و گلوله شدن ژل

در این وضعیت ممکن است ژل تزریق شده از جای خود حرکت کرده و جابه جا شود. این موضوع با عنوان گلوله شدن نیز شناخته می شود. علت گلوله شدن لب بعد از تزریق عدم تبحر کافی پزشک، ایجاد فشار و اصطکاک بر ناحیه تزریق، استفاده از ژل نامرغوب، حجم بیش از اندازه ژل و… است.

سطح بالای آنزیم های تجزیه کننده

آنزیم ها در بدن انسان به افزایش سوخت و ساز بدن کمک می کنند. در بدن بعضی از افراد حجم تولید آنزیم بسیار بالاست و این موضوع خود تبدیل به عاملی برای تجزیه سریع ژل لب مدل سه دکمه‌ای و سایر انواع ژل می شود. همچنین تغییرات هورمونی نیز ممکن است چنین نتیجه ای داشته باشد.

تغییرات طبیعی بدن

در هر صورت بدن ما در گذر زمان دچار تغییرات بسیار زیادی می شود. تغییرات وزن، تغییر کیفیت تغذیه و روند طبیعی پیر شدن نیز بر ماندگاری تزریق ژل لب مدل روسی و سایر انواع آن تاثیر قابل توجهی دارند.

سبک زندگی و بیماری ها

هر کدام از ما سبک زندگی خاص خود را داریم. سبک زندگی بعضی از افراد ممکن است بر روی روندهای درمانی بیماری آنها نیز تاثیرگذار باشد. مصرف دخانیات و الکل، مدت زمان قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید، تجربه استرس های مکرر، استفاده از لوازم آرایشی و بهداشتی نامناسب، عدم رعایت نکات خوابیدن صحیح پس از تزریق ژل لب، ابتلا به بیماری های مختلف، درمان با داروهای تاثیرگذار، قرار گرفتن در معرض برخی محصولات شیمیایی و… از جمله مهمترین عوامل در این زمینه محسوب می شوند.

برای-ماندگاری-ژل-لب-چه-کنیم؟

کیفیت تزریق ژل توسط متخصص

علاوه بر کیفیت ژل تزریقی، کیفیت و شرایط تزریق نیز ممکن است یکی از انواع علل زود جذب شدن ژل لب باشد. در این مورد بهتر است برای پیشگیری به پزشکان متخصص با تجربه مراجعه کنید. توصیه می شود قبل از هر اقدام تزریقی با پرس و جو و همچنین جستجو در فضای مجازی نسبت به شناخت بهترین کلینیک تزریق ژل لب در تهران اقدام کنید.

‌چند درصد ژل لب جذب میشود

چیزی که کاملا اثبات شده است، جذب قطعی ژل در مدت زمانی نامشخص است! این یعنی در هر بازه زمانی درصدی از ژل تزریقی جذب بدن می شود. این موضوعی است که در هر نمونه کار تزریق ژل لب به خوبی قابل مشاهده است. بنا بر آنچه گفته شد سرعت و میزان جذب در هر فرد متفاوت است. معمولا حداقل ۱۰ ماه طول می کشد تا ۱۰۰ درصد از ژل لب جذب شده و نیاز به تزریق مجدد ایجاد شود.  بر اساس تفاوت های فردی به طور متوسط هر ماه چیزی بین ۵ تا ۳۰ درصد از ژل به بدن جذب می شود.

برای ماندگاری ژل لب چه کنیم؟

راه های افزایش ماندگاری ژل لب یکی از سوالات پر تکرار مراجعان به مراکز زیبایی است. در این مورد نکات مهمی وجود دارد که در صورت رعایت آنها به شکل قابل توجهی می تواند منجر به کاهش سرعت زود جذب شدن ژل لب گردد. از جمله این نکات موارد زیر قابل توجه اند:

  • کاهش مدت زمان تماس مستقیم با نور آفتاب
  • تغذیه سالم، طبیعی و کامل
  • کاهش مصرف شکر و کافئین
  • کاهش مصرف دخانیات و مخدرها
  • مصرف کافی اب در طی شبانه روز
  • رعایت نکات مهم و مراقبت ها پس از تزریق ژل لب
  • اصلاح سبک زندگی و کاهش استرس روزمره
  • استفاده از کرم های ضد آفتاب و مراقبت کننده از پوست لب
  • اجتناب از انجام تمرینات ورزشی سنگین
  • بررسی و تحقیق در مورد انواع ژل لب، شرایط تزریق و موارد مرتبط

‌چند-درصد-ژل-لب-جذب-میشود

خدمات دکتر رابط

در این مطلب تلاش شد تا انواع علت زود جذب شدن ژل لب را مورد بررسی قرار دهیم. بر اساس آنچه در مقاله توضیح داده شد، یکی از علل جذب شدن سریع ژل، مراجعه به کلینیک های ناشناخته و پزشکان کم تجربه است. شکی نیست که کیفیت ژل و روش تزریق در این زمینه بسیار تاثیرگذار است. بنابراین توصیه می شود بهترین ها را مد نظر قرار دهید. اگر در شهر تهران زندگی می کنید، توصیه ما مراجعه به درمانگاه های معتبری همچون کلینیک پوست و مو و زیبایی دکتر رابط است. در این کلینیک علاوه بر خدمات تزریق ژل می توانید انواع خدمات لیزر تراپی، کاشت مو، درمان ریزش مو و… را با بالاترین کیفیت دریافت کنید.

 جهت تعیین وقت و دریافت مشاوره از طریق راه‌های زیر با ما در ارتباط باشید:

 

سوالات متداول

آیا مصرف زینک در ماندگاری ژل به تاثیرگذار است؟

بله زینک از موادی است که به کلاژن سازی در پوست کمک شایانی می کند. به همین دلیل مصرف منظم این ماده معدنی به خوبی مدت زمان ماندگاری ژل را افزایش می دهد.

آیا شیمی درمانی باعث کاهش ماندگاری ژل لب می شود؟

بله شیمی درمانی انرژی زیادی از بدن می گیرد و متابولیسم بدن را تحت تاثیر مستقیم قرار می دهد و در نتیجه باعث جذب زودهنگام ژل تزریقی نیز می شود.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای

نظرات

Comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.