علت گلوله شدن ژل لب

علت گلوله شدن ژل لب بعد از تزریق چیست؟

گلوله شدن ژل لب بعد از تزریق یکی از عوارض جانبی تزریق است. امروزه خیلی از بانوان برای زیبایی و تناسب چهره خود، از تزریق ژل لب استفاده می‌کنند. با تزریق ژل به لب می‌توان خیلی از نقص‌ها و کاستی‌های لب را از بین برد و همچنین ساختار کلی صورت را نیز بهبود بخشید. هرچند که این راهکار زیبایی نیازی به دوره نقاهت ندارد، اما بعد از انجام آن باید بعضی از نکات مهم را رعایت کنیم تا ژل لب ما گلوله نشود و آسیب نبیند.

خیلی از افراد بعد از تزریق ژل دچار گلوله شدن لب می‌شود. درصورتی‌که مراقبت‌های بعد از تزریق به‌درستی انجام نشود، گلوله شدن ژل لب کاملاً رایج و طبیعی خواهد بود. در این مقاله به بررسی بروز این عارضه و همچنین روش‌هایی برای از رفع آن پرداخته‌ایم.

 

مشاوره رایگان

این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

 

علت گلوله شدن ژل لب

گلوله شدن ژل لب بعد از تزریق ممکن است به دلایل مختلفی رخ دهد. از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

۱. فشاردادن لب‌ها بعد از تزریق

اولین و مهم‌ترین دلیلی که می‌تواند منجر به گلوله شدن ژل لب بشود، واردکردن فشار به ناحیه تزریق است. بعد از تزریق، حداقل تا ۲۴ ساعت باید از دست زدن به لب‌هایتان خودداری کنید. هرگونه ضرب به ناحیه تزریق، چه عمدی باشد و چه سهوی، می‌تواند موجب سفت شدن و گلوله شدن ژل در لب‌های شما شود. حتی فشردن لب‌ها به یکدیگر نیز می‌تواند چنین مشکلی را برایتان ایجاد کند. بعد از تزریق ژل بسیار با لب‌های خود ملایم باشید.

نحوه صحیح مسواک زدن بعد از ژل لب

۲. آناتومی لب‌ها یا واکنش بدن

در لب‌هایی که کوچک هستند و حجم آن‌ها از حالت معمولی بسیار کمتر است، امکان گلوله شدن ژل بعد از تزریق بسیار زیاد است. برای جلوگیری از بروز این مشکل، ژل باید زیر نظر پزشک متخصص و به مقدار کافی به لب‌های مراجع تزریق شود. واکنش‌های بدن به ژل یا به‌اصطلاح پس‌زدن ژل توسط بدن را نیز می‌توان از جمله دیگر دلایل گلوله‌ شدن ژل لب در نظر گرفت که معمولاً به دلیل واکنش آلرژیک بدن به ژل‌های نامرغوب رخ می‌دهد.

۳. تزریق ژل به دست افراد غیرمتخصص

از دیگر دلایلی که ژل ممکن است در لب دچار گلوله شدن شود، تزریق به دست افراد غیرمتخصص و بی‌تجربه است. اگر پزشکی که انتخاب می‌کنید به‌اندازه کافی تجربه و مهارت در تزریق ژل نداشته باشد، بدون شک می‌تواند بعداً مشکلات زیادی برای شما به همراه داشته باشد. این موضوع به‌خصوص برای تزریق ژل لب مدل روسی بسیار اهمیت دارد؛ زیرا که این مدل از جمله مدل‌های پیچیده است و تزریق اشتباه آن می‌تواند دردسرساز باشد.

 

علت گلوله شدن ژل لب

 

۴. تزریق ژل بی‌کیفیت از برندهای نامعتبر

سومین دلیل مهمی که می‌توان برای علت گلوله شدن ژل لب بعد از تزریق به آن اشاره کرد، استفاده از ژل‌های بی‌کیفیت است. در بازار می‌توان انواع و اقسام ژل‌ لب‌های مختلفی را پیدا کرد که بدون شک بیشتر آن‌ها کیفیت لازم را ندارند و توسط برندهای نامعتبر تولید شده‌اند. مشورت با متخصص درباره انتخاب بهترین برند و همچنین بهترین نوع ژل لب، می‌تواند راهکار خوبی برای پیشگیری از این موضوع باشد. آیا می‌دانید بهترین برند ژل کره‌ای برای لب کدامند؟

۵. عدم رعایت نکات مراقبتی بعد از تزریق ژل

در نهایت، رعایت‌نکردن نکات مراقبتی بعد از تزریق ژل لب را نیز می‌توان جمله مهم‌ترین دلایل گلوله شدن ژل لب دانست. همان‌طور که پیش‌تر نیز در این مقاله به آن اشاره کردیم، هرچند که تزریق ژل نیازی به دوره نقاهت ندارد، اما بعد از انجام آن باید یک سری نکات مهم را رعایت کرد تا هم ناحیه تزریق به‌خوبی بهبود پیدا کند و هم اینکه ماندگاری تزریق ژل لب به بیشترین میزان ممکن برسد. معمولاً بعد از انجام تزریق، برگه‌ای به شما می‌دهند که نکات مراقبتی در آن ذکر شده است؛ رعایت آن‌ها می‌تواند از گلوله شدن ژل پیشگیری کند.

ایا گلوله شدن ژل لب طبیعی است؟

در برخی موارد می‌توان گفت بله گلوله شدن ژل لب طبیعی است.تورم و کبودی بعد از تزریق ژل لب عادی است و این امر باعث ایجاد گلوله و سفت شدن ژل لب می‌شود. در این صورت بعد از یک الی دو هفته این برآمدگی از بین می‌رود. اما در صورتی‌که بعد از دو هفته این گلوله‌ها از بین نرفتن حتما به پزشک متخصص مراجعه نمایید.

عوارض گلوله شدن ژل لب

بدون شک گلوله شدن ژل لب برای هیچ‌کس خوشایند نیست. بروز این مشکل می‌تواند عوارض بدی را برای لب‌های شما به همراه داشته باشد که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • مهم‌ترین عوارض گلوله شدن ژل بعد از تزریق، ازبین‌رفتن زیبایی آن است. زمان که ژل گلوله می‌شود، زیبایی ظاهری خود را از دست می‌دهد و گاهی حتی ممکن است این موضوع خیلی راحت به چشم بیاید. به‌خصوص اگر ژل لب مدل روسی بخواهید، گلوله شدن آن می‌تواند تأثیر منفی زیادی داشته باشد.
  • گاه گلوله شدن ژل لب برای خود فرد نیز می‌تواند آزاردهنده باشد. اگر ژل لب شما به‌صورت سفت گلوله شده باشد، بدون شک این موضوع می‌تواند بسیار اذیت‌کننده باشد. در زمان غذاخوردن و نوشیدن، این گلوله می‌تواند برای شما ایجاد مشکل کند و به همین دلیل باید در صدد رفع این مشکل برآمد.
  • در نهایت، گلوله شدن ژل در لب گاهی اوقات می‌تواند به یک موضوع بسیار جدی نیز تبدیل شود. بعضی‌اوقات گلوله شدن ژل لب می‌تواند با چرک و عفونت همراه باشد؛ اگر ژل بعد از تزریق گلوله شد و این گلوله ایجاد درد کرد، باید سریع به پزشک مراجعه کنید و قبل از آنکه چرک و عفونت در بدن شما پخش شود، فوراً آن ژل را تخلیه و خود را درمان نمایید.

 

عوارض گلوله شدن ژل لب

 

روش‌های درمان گلوله شدن ژل لب

خوشبختانه عارضه گلوله شدن ژل لب بعد از تزریق را می‌توان با راهکارهای درمانی ساده از بین برد. اگر حس کردید که بعد از تزریق در لب شما گلوله ایجاد شده است، در اولین قدم باید به پزشک مراجعه کنید. پزشک نیز با پرسیدن سؤالاتی مشخص از شما سعی می‌کند علت این مشکل را بفهمد؛ پس از آن نیز ممکن است یکی از روش‌های زیر را برای درمان در پیش بگیرد:

۱. ماساژ محل تزریق ژل

اولین راهکار درمانی برای گلوله شدن ژل لب، ماساژ ناحیه تزریق است. هرچند که بهتر است این کار توسط پزشک متخصص انجام بگیرد، اما خودتان نیز می‌توانید در خانه لب‌هایتان را برای رفع گلوله ماساژ دهید. البته باید به این موضوع توجه داشته باشید که اگر گلوله ایجاد شده در لب‌های شما بعد از یک هفته از بین نرفت می‌توانید از این روش استفاده کنید. ماساژ لب با قراردادن حوله گرم روی لب‌ها و سپس با حرکات دورانی بسیار ملایم انجام می‌شود.

۲. مصرف داروهای استروئیدی

چنان که پیش‌تر در بخش‌های قبلی نیز به آن اشاره کردیم، گاهی اوقات دلیل گلوله شدن در لب‌ها، به علت پس‌زده شدن ژل توسط بدن است. در چنین مواقعی پزشک ممکن است برای درمان این مشکل، استفاده از داروهای استروئیدی را تجویز کند. ازآنجایی‌که این داروها در دسته داروهای حساس قرار می‌گیرند، پزشک متخصص سوابق شما را بررسی می‌کند و مطمئن می‌شود که به داروهای استروئیدی حساسیت نداشته باشد. بعد از آن ممکن است این داروها را به‌صورت تزریقی یا به‌صورت مصرفی برایتان تجویز کند. حواستان باشد که برای رفع گلوله شدن لب با این روش، طول دوره درمان بسیار اهمیت دارد.

 

درمان گلوله شدن ژل لب

 

۳. تخلیه ژل لب به طور کامل

در نهایت اگر هیچ‌یک از روش‌های مذکور در بالا چاره‌ساز نبودند، پزشک متخصص بطور کامل تخلیه ژل لب را انجام می‌دهد. از این روش معمولاً زمانی استفاده می‌شود که گلوله‌های ایجاد شده در ژل حتی بعد از چند ماه نیز از بین نروند. برای انجام این روش از ماده‌ای به اسم آنزیم هیالونیداز استفاده می‌شود. این آنزیم می‌تواند ژل را به طول کامل از بین برده و گلوله‌های ایجاد شده را نیز به بهترین شکل رفع نماید.

مراقبت‌های بعد از  تزریق ژل لب

بعد از تزریق ژل به لب لازم است که نکات مهمی را به یاد داشته باشید. به‌خاطر سپردن این نکات به شما کمک می‌کند که بتوانید نتیجه بهتری از تزریق خود داشته باشید و همچنین بتوانید از گلوله شدن ژل جلوگیری کنید. همچنین اگر نیاز به از بین بردن ورم تزریق ژل به لب دارید نیز این نکات مراقبتی می‌توانند راهکار خوبی برای شما باشند:

  • از مواد آرایشی و بهداشتی بعد از ژل لب به‌هیچ‌وجه استفاده نکنید؛ استفاده از رژ یا حتی مرطوب‌کننده پوست تا ۲۴ ساعت ممنوع است.
  • تا ۲ هفته بعد از ترزیق ژل نباید صورت را به‌خصوص در ناحیه لب‌ها اصلاح کرد.
  • از دست‌زدن به لب‌ها، ماساژدادن لب‌ها، از فشردن لب‌ها به هم و همچنین از خوابیدن روی لب‌ها به‌شدت خودداری کنید.
  • تا ۲۴ ساعت از شستشوی صورت خود پرهیز کنید؛ بعد از این مدت‌زمان نیز می‌توانید با رعایت نحوه صحیح شستن صورت بعد از تزریق ژل لب این کار را انجام دهید.
  • استفاده از کمپرس یخ قبل از تزریق می‌تواند ناحیه موردنظر را بی‌حس کرده و همچنین عوارض جانبی این کار را تا حد زیادی کاهش دهد.
  • تا ۲۴ ساعت بعد از تزریق، به هیچ عنوان از نوشیدنی‌های الکلی یا دخانیات استفاده نکنید.
  • یادتان باشد که حداقل از ۲ هفته قبل از انجام تزریق، باید از مصرف داروهای رقیق‌کننده خون و همچنین ویتامین‌ها خودداری کنید. همچنین مصرف داروهایی مانند آسپرین، ناپروسین و ایبوپروفن نیز بعد از تزریق ممنوع است.
  • مصرف مکمل‌های گیاهی مانند سیر، گل مینا یا جنسینگ نیز ممنوع است.

نتیجه گیری

در این مقاله درباره علت گلوله شدن ژل لب بعد از تزریق برای شما صحبت کردیم. یکی از مهم‌ترین عوارضی که ممکن است تزریق ژل به همراه داشته باشد، همین موضوع است. خوشبختانه این عارضه را می‌توان با راهکارهای بسیار ساده‌ای درمان کرد. بهترین کار برای جلوگیری از بروز این قبیل از مشکلات، آن است که به یک مرکز معتبر و متخصص برای تزریق ژل مراجعه کنیم. اگر به دنبال کلینیک فوق تخصصی پوست در تهران هستید، کلینیک پوست و مو دکتر رابط می‌تواند گزینه مناسبی برای شما عزیزان باشد.

 

علت گلوله شدن ژل لب

 

سؤالات متداول

مهم‌ترین علت گلوله شدن ژل لب بعد از تزریق چیست؟

از جمله مهم‌ترین علل این عارضه می‌توان به دست‌کاری‌کردن ژل، استفاده از ژل نامناسب، تزریق به شیوه‌ای نامناسب و یا واکنش‌های داخلی بدن اشاره کرد.

چطور می‌توان گلوله شدن ژل در لب‌ها را درمان کرد؟

برای این کار سه روش خوب وجود دارد؛ اول ماساژ توسط متخصص است، دومی استفاده از داروهای استروئیدی است و روش سوم، روش خارج‌کردن ژل از لب با آنزیم است.

چطور می‌توان از گلوله شدن ژل لب بعد از تزریق جلوگیری کرد؟

برای این کار باید از دست‌زدن به لب خودداری کرد، از مواد آرایشی استفاده نکرد، از اصلاح صورت پرهیز کرد، از نوشیدنی‌های الکلی دور ماند و همچنین داروهای رقیق‌کننده خون را مدتی کنار گذاشت.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۳ رای
آنچه در این بخش می خوانیم

دیگر خدمات ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *