پماد بی حسی برای لیزر؛ بهترین بی حسی کاهش درد لیزر

بهترین بی حسی برای کاهش درد لیزر چیست؟

این سوالی است که بسیاری از مراجعان پیش از انجام عمل لیزر می پرسند. معمولا افرادی که نسبت به سلامت خود حساسیت بیشتری به خرج می دهند، بیشتر نگران تاثیر لیزر بر بدن خود هستند. متاسفانه استفاده از لیزر برای برخی از افراد باعث ایجاد درد ناراحت کننده ای در سطح پوست می شود. این درد در برخی از افراد شدید است اما در برخی دیگر کمتر حس می شود. با توجه به پر تکرار بودن این سوال تصمیم بر آن شد تا در مطلبی جداگانه از سایت کلینیک دکتر رابط به معرفی چند پماد بی حسی برای لیزر بپردازیم.

پماد-بی-حسی-برای-لیزر

پماد بی حسی برای لیزر چیست؟

بهترین پماد برای بی حسی پیش از لیزر معمولا حاوی مقادیری بی حس کننده عصبی موضعی است. به طور معمول پزشکان از پمادهای حاوی لیدوکائین، بنزوکائین و… به این منظور استفاده می کنند.

همانطور که گفته شد برخی از افراد ممکن است نسبت به دردی که در حین عمل لیزر موهای زائد انجام می دهند حساس باشند؛ هر چند که از نظر اکثر متخصصین این درد شدید نبوده و برای اکثر افراد کاملا قابل  تحمل است. البته این روزها با وارد شدن دستگاه های پیشرفته به کشور نه تنها احساس درد در مراجعان کمتر شده بلکه حتی با ایجاد خنک کنندگی در سطح پوست باعث آرامش و آسایش بیشتر افراد در حین عمل می گردد. اما با این وجود برای قابل تحمل تر کردن آن، پزشکان از برخی پمادها یا اسپری های بی حسی موضعی استفاده می کنند که با عنوان پماد کاهش درد لیزر شناخته می شود.

کدام بی حسی برای لیزر بهتر است؟ اسپری یا پماد؟

در برخی از موارد ممکن است استفاده از اسپری برای مراجعه کننده تجویز شود؛ ممکن است این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که اسپری برای کاهش درد لیزر بهتر است یا کرم؟ واقعیت این است که میزان بی حس کنندگی در هر کدام از این محصولات به طور مستقیم با میزان لیدوکائین استفاده شده در آن بر می گردد. در اکثر پمادهای بی حسی لیزر از ۵ درصد لیدوکائین استفاده شده است. اما در اسپری ها معمولا این میزان حدود ۱۰ درصد است. بنا براین اسپری ها تا حدودی می توانند بی حسی بیشتری برای لیزر ایجاد کنند. البته توجه داشته باشید که بسته به محصول ممکن است درصد لیدوکائین تغییر کند.

بهترین پماد بی حسی برای لیزر چیست؟

حال احتمالا این سوال برای شما به وجود می آید که بهترین کرم بی حسی لیزر موهای زائد مردان و بانوان چیست و چه برندی دارد؟ در پاسخ باید گفت که نوع پماد مورد نظر معمولا توسط پزشک معرفی می شود. بنابراین بهتر است به پزشک خود اعتماد کنید. اما بد نیست بدانید که پماد های موجود در بازار از انواع مختلف و برند های متفاوتی هستند. نوع لیزر نیز حتی بر پماد مورد استفاده تاثیر می گذارد. برای مثال پماد بي حسي براي ليزر فراكشنال و بیکینی ممکن است متفاوت باشد. در ادامه به معرفی چند نمونه از انواع پماد لیزر مو زائد می پردازیم.

پماد بي حسي براي ليزر co2

بهترین بی حسی برای کاهش درد لیزر co2 مثل سایر انواع دستگاه لیزر سایناشور متفاوت است. برای این نوع لیزر از کرم های متفاوتی حاوی لیدوکائین، تتراکائین و پریلوکائین استفاده می شود. پماد های بی حس کننده موضعی برای این لیزر در انواع مختلفی موجودند که یکی از شناخته شده ترین آنها را باید کرم الاندینا دانست که حاوی ۷ درصد لیدوکائین و ۷ درصد تتراکائین است.

پماد بی حسی لیدوکائین برای لیزر

کرم های حاوی لیدوکائین یکی از بهترین پمادهای ضد درد لیزر محسوب می شوند. لیدوکائین در اصل ماده ای است که در محصولات درمانی مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده می تواند گیرنده های عصبی را موقتا مختل کرده و در موضع استفاده شده ایجاد بی حسی کند. لیدوکائین در حقیقت یک ماده اولیه برای ساخت انواع محصولات بی حسی موضعی اعم از پماد، اسپری و… محسوب می شود. از انواع پمادهای ضد درد لیدوکائین برای کاهش درد لیزر موهای زائد صورت آقایان و خانم ها استفاده می شود.

بی-حسی-زایلاپی-

پماد بی حسی زایلاپی برای لیزر

یکی دیگر از شناخته شده ترین کرم های موضعی ضد درد برای لیزر، کرم زایلاپی (Xyla P) است. این نوع کرم نیز کاربرد درمانی بسیار گسترده ای در لیزر موهای زائد بیکینی و سایر بخش های بدن دارد. تیوب های ۳۰ گرمی این پماد حاوی ۵ گرم لیدوکائین و ۵ گرم پریلوکائین است. این نوع پماد تحت برند های مختلفی به بازار عرضه شده است. زایلاپی به عنوان پماد بی حسی برای لیزر بیکینی و فراکشنال نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

 

طرز استفاده از کرم بی حسی موضعی لیزر

پیش از هر تصمیمی توصیه می شود ابتدا به مطالعه در مورد عوارض لیزر مو های زائد بپردازید تا با آگاهی کامل نسبت به این عمل اقدام نمایید. چه از ژل بی حسی استفاده می نمایید و چه از انواع دیگر بی حس کننده مثل پماد یا اسپری، باید استعمال را قبل از شروع عمل لیزر انجام دهید. بهتر است برای اثرگذاری بیشتر حتما موهای محل مورد نظر را از قبل تراشیده و سپس آن را بشویید. بهتر است مدت زمان زیادی بین استعمال و شروع عملیات لیزر وجود نداشته باشد. از طرف دیگر پس از استفاده از پماد کاهش درد لیزر بهتر است حدود یک دقیقه صبر کنید تا سطح بی حسی به حد کافی رسیده باشد. در صورتی که حساسیت زیادی به درد لیزر دارید، می توانید حین عمل لیزر نیز از این پماد مجددا استفاده نمایید.

نکات مهم قبل از انجام لیزر موهای زائد

برای انجام عمل لیزر بهتر است برخی نکات مهم را مد نظر قرار دهید. برخی از مهمترین نکات قبل از لیزر موهای زائد عبارتند از:

  • مشورت با پزشک معتمد برای انتخاب بهترین دستگاه لیزر مو زائد
  • آزمایش پماد کاهش درد لیزر برای اطلاع از عدم ایجاد حساسیت
  • استفاده از ژل، اسپری یا پماد کاهش درد برای لیزر بر اساس توصیه پزشک متخصص
  • شستشوی محل مورد نظر و خشک کردن آن قبل از شروع عمل لیزر
  • تراشیدن موهای زائد در محل مورد نظر پیش از مراجعه به کلینیک پوست و مو
  • مصرف آب کافی پیش از انجام لیزر
  • عدم زیاده روی در استفاده از پمادهای بی حس کننده
  • استفاده از دستکش برای جلوگیری از بی حس شدن دست و انگشتان

لیزر موهای زائد در کلینیک کتر رابط

با آنچه تاکنون توضیح داده شد احتمالا متوجه شده اید که محصولات کاهش دهنده درد موضعی متنوعی وجود دارند که هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند. در این مطلب نیز تلاش شد تا انواع بهترین بی حسی برای کاهش درد لیزر را مورد بررسی قرار دهیم. اگر برای شما دریافت بهترین نتیجه از لیزر موهای زائد اهمیت بالایی دارد. پیشنهاد می کنیم علاوه بر توجه به جزئیات انجام این عمل حتما پیش از هر تصمیمی با بهترین متخصص پوست و مو مد نظرتان مشورت کنید. اگر ساکن شهر تهران هستید، کلینیک پوست دکتر رابط علاوه بر خدمات درمانی، خدمات زیبایی متنوع و با کیفیتی را ارایه می دهد.

جهت تعیین وقت و دریافت مشاوره از طریق راه های زیر با ما در ارتباط باشید:

سوالات متداول

آیا پماد بی حسی برای لیزر بیکینی باعث کاهش اثر لیزر می شود؟

خیر؛ لیزر از قدرت کافی برای نفوذ به لایه های پوستی برخوردار است و لایه نازک کرم بی حس کننده لیزر نمی تواند تاثیری منفی بر عملکرد آن داشته باشد.

آیا سرعت انجام عمل و قدرت دستگاه لیزر بر انتخاب نوع پماد بی حسی برای لیزر تاثیر دارد؟

بله؛ هر چند این تاثیر آنچنان قابل توجه نیست اما بهتر است پیش از هر اقدامی با پزشک و متخصص لیزر در این زمینه صحبت کنید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۳ رای

نظرات

Comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.