هزینه تزریق ژل

هزینه تزریق ژل در نواحی مختلف

بسیاری از افراد به ویژه بانوان زمانی که پا به سن می‌گذارند، دچار مشکلات مختلفی نظیر افتادگی و چین و چروک پوست صورت و سایر نواحی بدن خود می‌شوند؛ امری که می‌تواند اعتماد بنفس را از آن‌ها گرفته و ادامه زندگی را به کام آن‌ها تلخ کند.

عوامل موثر در هزینه تزریق ژل

تزریق ژل را باید تحولی عظیم در عرصه پزشکی دانست که طی آن چین و چروک پوست به طرز حیرت انگیزی از بین می‌رود. متاسفانه، بانوان زیادی به دلیل نداشتن آگاهی لازم از روش‌های جوان‌سازی پوست، رو به استفاده از روش‌های ناکارآمد و بی‌اثر می‌آورند که همین مسئله می‌تواند سلامتی پوست آن‌ها را به خطر بیاندازد.

به همین منظور، توصیه می‌شود پیش از انجام عمل‌های جوان‌سازی پوست حتما با یک پزشک متخصص پوست و مو مشورت کنید تا بهترین روش را متناسب با شرایط شما معرفی کند. در این بین، تزریق ژل جزو بهترین روش‌های موثر برای رفع چین و چروک پوست است. ژل‌های تزریقی حاوی سه ماده طبیعی تحت عنوان هیدروکسی آپاتیت، اسید هیالورونیک و کلاژن می‌باشند که عما آبرسانی به پوست را جهت جوانسازی انجام می‌دهند.

البته، این نوع ژل‌ها به طور موقتی به پوست تزریق می‌شوند و به همین جهت نیاز به ترمیم دارند. به گونه‌ای که ابتدا یک دوز از آن به پوست تزریق می‌شود تا عملکرد ۳ ماده ذکر شده را در بدن بهبود ببخشد. حال، با توجه به این که اطلاعات مفیدی در خصوص ژل‌های تزریقی بدست آوردیم، می‌توانیم نسبت به قیمت آن سوالاتی را مطرح کنیم. اولین عاملی که می‌تواند در هزینه تزریق ژل موثر باشد نوع ژل تزریقی است.

تزریق ژل زیر چشم

  • نوع ژل تزریقی

ژل‌های تزریقی دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام بسته به شرایط پوست بیمار، مورد استفاده قرار می‌گیرند. از مهمترین برندهای ژل تزریقی می‌توان به ژوویدرم، رادیس، رستلین، الیاکسین، رووفیل و … اشاره کرد ماندگاری هر یک با دیگری فرق دارد.

ژل‌های ژوویدرم ماندگاری نسبتا قابل قبولی داشته و ۱ الی ۲ سال بر روی پوست باقی می‌مانند. ژل‌های رستلین نیز با توجه به این که از مواد غیرحیوانی تولید می‌شوند، ماندگاری کمتری داشته و بین ۶ الی ۱۲ ماه بر روی پوست باقی می‌مانند.

  • میزان ماندگاری ژل

یکی دیگر از عوامل موثری که روی هزینه نهایی تزریق ژل تاثیر می‌گذارد، میزان ماندگاری آن است. طبیعتا، هر چه میزان ماندگاری ژل تزریقی بیشتر باشد، قیمت آن نیز بیشتر خواهد بود؛ چراکه در این صورت دیگر نیازی به ترمیم‌های مکرر برای حفظ ماندگاری ژل نیست. البته، ژل‌های تزریقی به دلیل داشتن خاصیت موقتی بودن محبوبیت زیادی نزد افراد دارند؛ چراکه این قبلیت به افراد اجازه می‌دهد تا در صورت پشیمانی، بلافاصله با تزریق آنزیم‌های خنثی کننده اثر آن را از بین ببرند.

به طور استاندارد، میزان ماندگاری ژل‌های تزریقی بین ۶ الی ۲۴ ماه است و در صورتی که به خوبی تحت مراقبت باشند بیشتر هم عمر خواهند کرد.

برخی از مراجعین عزیز تمایل به استفاده از ژل‌هایی با ماندگاری بالا دارند که توصیه می‌شود هرگز این کار را نکنند. بسیاری از افراد به دلیل تزریق ژل‌های دائمی از ظاهر جدید خود ناراضی می‌شوند که ممکن است از بین بردن آثار آن خیلی سخت باشد. به همین سبب، منطقی است که از ژل‌های موقت استفاده کنید تا در صورت پشیمانی بلافاصله با تزریق آنزیم تاثیر آن را از بین ببرید.

  • مقدار مورد نیاز در هر تزریق

بسته به میزان چین و چروک پوست، مقدار مورد نیاز برای تزریق متفاوت خواهد بود. به تبع هر چه میزان چین و چروک پوست بیشتر باشد، به مقدار زیادی ژل جهت تزریق نیاز است. همین مسئله می‌تواند روی قیمت عمل تزریق ژل تاثیرگذار باشد.

به طور مثال، گونه‌ها به دلیل وسعت زیاد خود نیاز به تزریق بیشتر ژل دارند. و در این شرایط قیمت تزریق ژل کمی گران‌تر خواهد شد، زیرا پزشک مجبور است وقت بیشتری برای تزریق صرف کند و به همین سبب نیز دستمزد بالاتری دریافت می‌کند.

تزریق ژل به گونه

  • دستمزد پزشک

یکی از اصلی‌ترین عوامل موثر در هزینه تزریق ژل، میزان دستمزد پزشک است. پزشکان با توجه به مهارت و رزومه خود دستمزد تعیین می‌کنند؛ بنابراین، اگر پزشکی دارای رزومه درخشانی باشد، قطعا دستمزد او نیز بیشتر خواهد بود.

معمولا پیش از انجام عمل، پزشک با بیمار جلسه‌ای را برای هماهنگی و ارائه نکات مهم ترتیب می‌دهد و همه شرایط از جمله هزینه تزریق ژل را به او می‌گوید. در این جلسه، پزشک نوع پوست بیمار را بررسی و مطابق با آن بهترین گزینه درمان را پیشنهاد می‌دهد. حال، در این بین بیمار نیز می‌تواند نقطه نظرات خود را به پزشک مطرح کند و درخواست‌های خود را به گوش پزشک برساند.

  • تعداد جلسات مورد نیاز برای تزریق ژل

در برخی مواقع، ممکن است شرایط به گونه‌ای رقم بخورد که حجم ژل‌های تزریقی زیاد باشند و به جلسات بیشتری برای تزریق نیاز باشد. به همین سبب، پزشک نمی‌تواند در یک جلسه اقدام به تزریق آن به منافذ پوست کند و ۱ یا ۲ جلسه دیگر را برای بهتر پیش رفتن فرایند عمل تجویز کند.

تذکر مهم: برخی از افراد برای آن که هزینه کمتری را به پزشک پرداخت کنند، در همان جلسه اول قصد دارند تمامی دوزهای ژل را تزریق کنند که این امر به واقع می‌تواند خطرناک باشد. تزریق بیش از حد ژل در یک مقطع زمانی می‌تواند عضله‌های صورت را فلج و عوارض ناگواری را بر جای بگذارد.

  • ناحیه مورد نظر برای تزریق ژل

یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار برقیمت تزریق ژل، ناحیه‌ای است که بیمار قصد تزریق ژل به بافت آن را دارد. به تبع هر چه ناحیه مورد نظر وسیع‌تر باشد، مقدار بیشتری ژل برای تزریق نیاز است که این مسئله قیمت نهایی عمل تزریق ژل را دستخوش تغییر می‌کند. امکان تزریق ژل به نواحی مختلف بدن وجود دارد که مهمترین آن‌ها عبارتند از:

  • تزریق ژل به گونه
  • تزریق ژل به لب
  • تزریق ژل به زیر چشم
  • تزریق ژل

هزینه تزریق ژل به هر کدام از نواحی فوق فرق داشته و پزشک بسته به حجم ناحیه و مقدار ژلی که تزریق می‌کند، هزینه را برآورد خواهد کرد.

# برند ژل هزینه تزریق (تومان)
۱ رووفیل (Revofil) تماس بگیرید
۲ پرفکتا (Perfectha) تماس بگیرید
۳ آلاینا (Alaina) تماس بگیرید
۴ آلیاکسین (Aliaxin) تماس بگیرید
۵ پروفایلو (Profhilo)

 

مراحل تزریق ژل در کلینیک دکتر رابط

قبل از این که اقدام به تزریق ژل به نواحی مختلف بدن خود کنید، بهتر است با مراحل آن آشنا شوید. اولین مرحله داشتن جلسه مشاوره با پزشک است. با توجه به حساس بودن ناحیه صورت باید خیلی مراقب آن بود.

  • داشتن جلسه مشاوره با پزشک متخصص

طبیعتا، ملاقات با پزشک مهمترین گام پیش از انجام عمل تزریق ژل است. پزشک و متقاضی در این جلسه با یکدیگر در خصوص مبلغ، نوع ژل، میزان ژل تزریقی، نوع پوست و … صحبت کرده و در آخر به توافق می‌رسند. به گونه‌ای که پزشک با توجه به نوع پوست بیمار، بهترین گزینه را برای عمل تجویز می‌کند.

  • آماده کردن فرد برای انجام تزریق ژل

در این مرحله، متقاضی برای تزریق ژل آماده می‌شود؛ بدین صورت که ابتدا ناحیه مورد نظر برای تزریق آماده شده و مواد بی‌حسی به آن اعمال می‌گردد.

  • انجام تزریق ژل

آخرین مرحله از فرایند تزریق ژل، اعمال محلول ژل به منافذ پوست می‌باشد. پزشک در این مرحله از طریق سرنگ، محلول ژل را وارد منافذ پوست کرده که نتایج آن بلافاصله قابل مشاهده خواهد بود.

عکس تزریق ژل لب

عوارض احتمالی تزریق ژل

هیچ چیز در دنیا بی عیب نیست. حتی مصرف بیش از اندازه آنتی بیوتیک نیز می‌تواند شما را با مشکل و عوارض همراه سازد. تزریق ژل نیز از این قاعده مستثنی نبوده و می‌تواند عوارضی را به دنبال داشته باشد.

  • عفونت : یکی از عوارض تزریق ژل به صورت، عفونت کردن آن ناحیه می‌باشد. در بسیاری از مواقع پیش امده که متقاضی پس از دریافت ژل مشکلی را در آن مقطع زمانی مشاهده نکرده است؛ اما، بعد از مدتی، محل تزریق ژل با عفونت روبرو می‌شود که این امر می‌تواند به حساسیت صورت به نوع ژل تزریقی ربط داشته باشد. در برخی از مواقع شدت عفونت به قدری زیاد است که فرد برای تخلیه آن به جراحی نیاز پیدا می‌کند.
  • عدم تقارن : ناهماهنگی و عدم تقارن در ناحیه تزریق شده، یکی از مشکلات رایجی است که بعد از عمل متوجه آن خواهید شد. در صورتی که پزشک شما مهارت لازم جهت تزریق ژل را نداشته باشد، بروز این مشکل حتمی خواهد بود. بنابراین، هنگام انتخاب پزشک به سابقه و رزومه او توجه ویژه‌ای داشته باشید.
  • جوش بعد از تزریق : گاهی اوقات، پس از تزریق ژل توسط پزشک، صورت به نوع ژل حساسیت نشان می‌دهد که نتیجه آن پدیدار شدن جوش روی صورت خواهد بود. در صورت بروز این مشکل می‌توانید با پزشک خود صحبت کرده و مراتب را به سمع او برسانید.
  • تورم، کبودی و خونریزی : یکی از شایع‌ترین عوارض تزریق ژل به نواحی مختلف صورت و بدن مواردی چون تورم، خونریزی، کبودی و … می‌باشد که کاملا نیز طبیعی است. بنابراین، در صورت مشاهده این مورد هرگز نترسید و بگذارید گذر زمان آن را حل کند.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۸ رای
آنچه در این بخش می خوانیم

دیگر خدمات ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *