کاشت مو؛ همه ما زیبایی و جوانی را حق خود میدانیم و تنها زمانی متوجه ارزش آن میشویم که در حال از دست دادن آنها هستیم. داشتن موهایی پرپشت و طبیعی نقش غیرقابل انکاری در زیبایی و اعتماد به نفس ما دارد. با این حال نزدیک به 60 درصد از آقایان و 50 درصد از خانمها در طول زندگی خود با ریزش مو مواجه میشوند؛ بنابراین شما تنها فردی نیستید که با مشکل ریزش مو دست و پنجه نرم میکنید.
- به روز ترین روش های کاشت مو
- بهترین متخصصین کاشت مو
- مجهزترین دستگاه های کاشت
- کمترین عوارض کاشت مو
کاشت مو با خط رویش طبیعی و تراکم بالا
عواملی مثل وراثت، بیماریهای مختلف، طاسی الگوی مردانه، التهاب پوست سر، استرس و… باعث میشوند که موهای طبیعی خود را از بدهیم. البته به لطف پیشرفت علم پزشکی راهکارهای متنوعی پیش روی ما قرار گرفته است؛ از مصرف داروها و شامپوهای شیمیایی گرفته تا قرصهای خوراکی.
اگر همه این مسیرها را رفتهاید و ناامید برگشتهاید، نوبت آن است که تکنیکی جدید را امتحان کنید؛ یعنی کاشت مو. این روش اگرچه سالهاست که برای درمان ریزش مو استفاده میشود، اما طی سالهای اخیر با استقبال باورنکردنی مواجه شده است. دلیل محبوبیت این تکنیک زیبایی چیست؟ اصلاً کاشت مو چگونه انجام میشود و آیا عوارض خطرناکی برای ما به دنبال دارد؟
درخواست نوبت یا وقت مشاوره
دریافت مشاوره
کاشت مو چیست؟
اگرچه ممکن است کاشت مو بارها به گوشتان خورده باشد، اما آیا میدانید که اصلاً کاشت مو چیست و چه کاربردی دارد؟
کاشت موی طبیعی روشی است که در آن جراح، موها را از ناحیهای از سر به ناحیه دیگر منتقل میکند. در این روش جراح معمولاً موها را از پشت سر یا کنارههای گوش به جلوی سر انتقال میدهد.
این تکینک زیبایی در مطب پزشک یا کلینیکهای درمانی و با بیحسی موضعی انجام میشود. دلیل اصلی ریزش مو را باید ژنتیک یا وراثت بدانیم، با این وجود عوامل دیگری هم وجود دارند که باعث ریزش موها میشوند:
- رژیم غذایی نامناسب،
- فشار و استرسی،
- بیماریهای مختلف،
- عدم تعادل هورمونی در بدن،
- مصرف داروهای شیمیایی.
پیوند مو برای اولین بار توسط پزشکی ژاپنی ابداع شد که این عمل به سالهای 1950 میلادی برمیگردد. اما با گذشت زمان، این روش دستخوش تغییرات زیادی شده است؛ تغییراتی که در راستای کاهش عوارض و کسب نتیجه بهتر بودهاند.
بهترین کاندیداهای کاشت مو
حالا که با اصطلاح کاشت مو آشنا شدید، باید بدانید که آیا اصلاً کاندیدای مناسبی برای این تکنیک هستید یا خیر. در گام اول باید بدانید که همه افراد کاندیدای مناسبی برای کاشت مو نیستند؛ در واقع لازم است که از این تکنیک انتظارات واقعبینانهای داشته باشیم.
معمولاً متخصصان زیبایی، کاشت مو را بهعنوان آخرین راه حل برای داشتن موهایی طبیعی به متقاضیان پیشنهاد میدهند. اگر به یکی از دستههای زیر تعلق دارید، کاشت مو بهترین گزینه برای شما خواهد بود:
- مردانی که بیش از 5 سال است که موهای خود را بهدلیل الگوی طاسی مردانه از دست دادهاند؛
- افرادی که انتظارات واقع بینانهای از کاشت مو دارند و میدانند که ریزش موی آنها حتی بعد از کاشت مو نیز ممکن است ادامه داشته باشد، حتی اگر از داروهای تجویزی برای متوقف کردن این روند استفاده کنند؛
- افرادی که سالهاست طاسی دارند و الگوی ریزش موی آنها تثبیت شده است؛
- افرادی که علاقهمند به داشتن موهایی پرپشت و ظاهری جوانتر هستند؛
- افرادی که بهدلیل ضربه یا سوختگی موهای خود را از دست دادهاند؛
- افرادی که بهدلیل انجام سایر عملهای زیبایی مانند لیفت صورت، دچار ریزش مو شدهاند.
در واقع اصلیترین نیاز ما در پیوند مو، بانک موی مناسب است. چنانچه از بانک موی مناسبی برخوردار نباشید، بعید است که این تکنیک زیبایی به کار شما بیاید.
کاشت مو چگونه انجام میشود؟
اگر مطمئن هستید که کاندیدای مناسبی برای کاشت مو به حساب میآیید، نوبت به آشنایی با فرایند پیوند مو میرسد. به بیان ساده در این تکنیک، جراح موها را از پشت سر برمی دارد و به ناحیه فاقد مو منتقل میکند.
اگرچه در اغلب تکنیکهای کاشت، موها از پشت سر گرفته میشوند، اما این امکان نیز وجود دارد که موها از سایر قسمتهای بدن شما گرفته شوند. قبل از شروع جراحی، پزشک ناحیهای را که فولیکولهای مو از آن محل استخراج میشوند (ناحیه اهداکننده) استریل کرده و بیحسی موضعی را اعمال میکند.
البته شما این امکان را دارید که از پزشک بخواهید در حین جراحی درخواست آرامبخش کنید. بعد از انجام اقدامات اولیه، جراح یکی از دو روش زیر را کاشت مو انتخاب میکند: کاشت مو به روش FUT و کاشت مو به روش FUE.
پیوند واحد فولیکولی (FUT)
کاشت مو به روش FUT که به کاشت مو نواری هم شهرت دارد، یکی از انواع روشهای کاشت مو به حساب میآید که چه در گذشته و چه حالا طرفداران بیشماری داشته است. جراح برای کاشت مو FUT مراحل زیر را انجام میدهد:
- پزشک در قدم اول، نواری از پوست را از پشت سر برمی دارد. قطر این نوار معمولاً بسیار باریک است اما طول آن بهاندازه فاصله بین گوشهاست.
- در مرحله بعدی، پزشک ناحیهای از سر که برش نوار در آن صورت گرفته است را بخیه میزند.
- جراح یا دستیاران او، نواری که از پوست سر شما برداشته شده است را به قطعات کوچکتر تقسیم میکنند؛ این قطعات گرافت مو نامیده میشوند. برخی از گرافتهای مو ممکن است تنها دارای یک تار مو باشند.
- در ادامه این فرایند، پزشک با استفاده از ابزار خاصی سوراخهای بسیار ریزی را در ناحیه فاقد مو ایجاد میکند. به این ترتیب فولیکولهای مو در این سوراخها قرار میگیرند.
- جراح، فولیکولهای مو را وارد سوراخهای ایجاد شده در پوست سرمیکند. این مرحله پیوند مو نامیده میشود.
- در مرحله نهایی، محل جراحی با بانداژ یا گاز پانسمان میشود.
تعداد فولیکولهای مویی که میتوانید طی این جراحی دریافت کنید، به عوامل زیر بستگی دارد:
- نوع یا جنس موهای شما
- اندازه یا بزرگی ناحیه فاقد مو
- کیفیت مو و ویژگیهای خاص آن مثل ضخامت
- رنگ مو
استخراج واحد فولیکولی یا کاشت مو FUE
کاشت مو به روش FUE یکی دیگر از انواع روشهای کاشت مو به حساب میآید که تکنیکی نوینتر با عوارض کمتر است. اما جراح طی این فرایند چه اقداماتی انجام میدهد؟
- در قدم اول، موهای پشت سر شما کوتاه میشود.
- در مرحله بعد، پزشک فولیکولهای مو را بهصورت مستقیم از سر استخراج میکند. برای این کار از ابزارهای خاصی استفاده میشود.
- در ادامه، درست مانند تکنیک FUT جراح سوراخهای کوچکی را در سر ایجاد میکند و فولیکولهای مو را پیوند میدهد.
- در مرحله آخر هم جراح سر با بانداژ یا گاز پانسمان میکند.
توصیههای قبل از کاشت مو
اگرچه کاشت مو، عمل زیبایی کم تهاجمی است اما باز هم نوعی جراحی به حساب میآید. بنابراین لازم است از قبل برای این فرایند آماده شویم و برنامهریزی برای دستیابی به نتایج دلخواه الزامی است.
اقدامات ساده اما مهمی وجود دارند که با رعایت آن ها، کاشت مو به تجربهای لذتبخش تبدیل میشود. به این ترتیب برای داشتن موهایی طبیعی و پرپشت آماده میشوید. برخی از اقدامات مهمی که یک یا دو هفته پیش از کاشت مو باید به خاطر داشته باشید، شامل موارد زیر میشوند:
- استفاده از داروهایی مثل آسپرین، داروهای ضد التهاب، ویتامین B و E، رقیق کنندههای خون و ایبوپروفن را دو هفته پیش از جراحی قطع کنید. استفاده از چنین داروهایی باعث افزایش خونریزی در طول عمل میشوند.
- کشیدن سیگار بهدلیل برخورداری از موادی مانند نیکوتین باعث تنگ شدن رنگهای خونی میشود. به این ترتیب جریان خون به سر کاهش مییابد. از طرفی مونوکسید کربن موجود در دود سیگار، ظرفیت اکسیژن خون را کاهش میدهد و روند بهبودی بعد از عمل را به تعریق میاندازد.
- در رابطه با بیماریهایی مانند آلرژی، آسم، فشار خون بالا، مشکلات تنفسی، اختلالات خواب، دیابت و پسوریازیس با پزشک خود مشورت کنید.
- قبل از کاشت مو نیازی به کوتاه کردن موها نیست؛ برای افرادی که تکنیک کاشت موی FUE را انتخاب کردهاند، صبح روز عمل موها کوتاه میشود. در کل بهتر است بهمدت 2 هفته قبل از کاشت مو، موها را کوتاه نکنید. به این ترتیب ناحیه اهداکننده مو بخوبی مشخص میشود.
مراقبتهای روز جراحی
- صبح روز عمل، حمام کنید و موهای خود را با شامپویی معمولی بشویید؛ از محصولات حالتدهنده مو به هیچ عنوان استفاده نکنید.
- لباسی راحت و گشاد بپوشید؛ پیراهن جلو باز، دکمهای یا زیپدار گزینههای مناسبی به حساب میآیند.
- اگرچه کاشت مو با بیحسی موضعی انجام میشود، اما معمولاً داروی آرامبخش برای حفظ آرامش به شما داده میشود.
مراقبتهای بعد از کاشت مو
کاشت مو ممکن است در یک یا چند جلسه انجام شود و هر یک از جلسات نزدیک به چند ساعت طول بکشند. این موضوع تا حد زیادی به خواسته شما و نحوه کار جراح بستگی دارد. با این حال این فرایند، سرپایی است و شما در همان روز عمل به خانه برمیگردید.
پس از جراحی و استراحت در منزل، پزشک بانداژها را با دقت برمی دارد. در این زمان احتمال متورم بودن سر وجود دارد که پزشک ممکن است داروهایی برای کاهش تورم تجویز کند. به احتمال زیاد در محل گیرنده و اهداکننده، کمی درد احساس میکنید. در این شرایط پزشک داروهایی برای تسکین شما و جلوگیری از بروز عفونت تجویز خواهد کرد. برخی از این داروها به شرح زیر هستند:
- داروهای ضد درد و مسکن مانند ایبوپروفن،
- آنتی بیوتیک برای جلوگیری از بروز عفونت،
- داروهای ضد التهاب مانند استروئید خوراکی و داروهایی برای تسکین درد،
- داروهایی مانند فیناستراید یا ماینوکسیدیل برای کمک به تحریک رشد مو.
جدا از پزشک و داروهای تجویزی او، یک سری اقداماتی وجود دارد که اجرای آنها بر عهده شماست. با رعایت مراقبتهای بعد از کاشت مو، قدم به قدم به نتیجه دلخواه خود از پیوند مو نزدیکتر میشوید.
- برای شستن موهای خود چند روز بعد از جراحی اقدام کنید و در این مورد از پزشک مشورت بخواهید.
- برای شستن موها از شامپو یا شویندههای ملایم استفاده کنید.
- این امکان را دارید که بعد از گذشت 3 روز فعالیتهای خود را از سر بگیرید.
- بهمدت 3 هفته هنگام شانه یا برس کشیدن موها، از فشار آوردن به پیوندهای جدید خودداری کنید.
- تا زمانی که پزشک اجازه نداده است، از کلاه برای پوشاندن سرخود استفاده نکنید.
- بهمدت یک هفته ورزش نکنید.
در نهایت اگر تعدادی از موهای تازه کاشته شده ریزش داشتند، نگران نباشید. این اتفاق در واقع بخشی از فرایند رشد موهاست. همچنین این امکان وجود دارد که برخی از موهای تازه کاشته شده تا چند ماه رشد چشمگیری نداشته باشند.
آشنایی با انواع روشهای کاشت مو
حالا که به خوبی با فرایند کاشت مو و جوانب آن آشنا شدیم، نوبت آن است نگاهی به انواع تکنیکهای مورد استفاده در کاشت مو بیندازیم. البته که مراحل کاشت مو در هر یک از روش های کاشت مو متفاوت می باشد. فرایند کاشت مو از گذشته تا به الان دستخوش تغییرات زیادی شده است که این تغییرات در راستای کسب نتیجه مطلوبتر بودهاند. اما در حال حاضر مناسبترین روش کاشت مو چیست؟
قبل از پاسخ به این پرسش باید بدانید که شرایط و خواستههای هر فرد در کاشت مو متفاوت از دیگری است. بنابراین نمیتوان برای همه افراد یک نسخه پیچید. با این حال تکنیکهایی روی کار آمدهاند که فرایند کاشت مو را سادهتر و بهینهتر کردهاند. در ادامه به معرفی مهمترین تکنیکهای کاشت مومیپردازیم.
کاشت مو به روش FUG
کاشت مو FUG همان کاشت مو به روش FUT است. همانطور که پیشتر اشاره شد، در این روش نواری باریک از پشت سر (ناحیه اهداکننده) برداشته میشود. در ادامه فولیکولهای مو از این نوار باریک استخراج میشوند.
- کیفیت بالای فولیکول مو: مهمترین مزیت این روش را باید کیفیت بالای فولیکولهای مو دانست که در دستیابی به نتیجه دلخواه تاثیرگذار است.
- بهجای ماندن اسکار نسبتاً بزرگ: در مقابل اصلی عیب این تکنیک کاشت مو، بهجای ماندن اسکار در پشت سر است که البته با بلند شدن موها دیگر به چشم نمیآید.
کاشت مو به روش FUE
FUE نسبت به FUT تکنیک پیشرفتهتری است که در آن فولیکولهای مو بهطور مستقیم از محل اهداکننده استخراج میشوند. به این ترتیب دیگر شاهد اسکارهای بزرگ روی سر نخواهیم بود و مدت زمان ریکاوری کاهش پیدا میکند.
اگرچه در این تکنیک دیگر شاهد اسکار برزگ روی سر نیستیم، اما کیفیت فولیکولهای موی استخراجی نسبت به روش FUT کاهش پیدا میکند. به همین خاطر است که تکنیکهای دیگری بر پایه کاشت مو FUE پیشنهاد شدهاند تا این مشکل را برطرف کنند.
کاشت مو به روش SUT
برای حفظ کیفیت فولیکولهای مو و حذف خطای پزشکی، متخصصان استفاده از دستگاههای اتوماتیک را پیشنهاد دادند. در کاشت مو به روش SUT از دستگاه اتوماتیک برای استخراج واحدهای فولیکولی استفاده میشود. این کار به کمک پانچهای لیزری انجام میشود.
در ادامه فولیکولهای مویی که استخراج شدهاند، منجمد میشوند تا از تخریب آنها جلوگیری شود. با استفاده از این تکنیک، سرعت پیوند مو افزایش مییابد و در عین حال کیفیت فولیکولهای مو نیز حفظ میشود.
کاشت مو به روش Micro FIT
تکنیک Micro FIT را باید شبیه به روش کاشت موی FUE دانست. با این تفاوت که در این تکنیک از ابزارهای خاصی برای استخراج فولیکولهای مو استفاده میشود. به این ترتیب کیفیت فولیکولها در طول جراحی حفظ میشود و به دنبال آن شاهد نتایج بهتری از کاشت مو هستیم.
Micro FIT در حال حاضر یکی از پرطرفدارترین روشهای کاشت مو به حساب میآید که هزینه نسبتاً بالاتری هم نسبت به سایر تکنیکهای کاشت مو دارد.
عوارض کاشت مو
با وجود اینکه کاشت مو، روش درمانی کم تهاجمی به حساب میآید، اما باید از این تکنیک هم انتظار عوارض خاصی داشت. بسته به تکنیکی که برای کاشت مو استفاده میشود، عوارض آن ممکن است برای هر فرد متفاوت باشد. شایعترین عارضه روش FUT را باید جای زخم دانست که با هیچ روشی نمیتوان از بروز آن پیشگیری کرد.
سایر عوارض کاشت مو این تکنیک به شرح زیر است:
- عفونت،
- پوسته پوسته شدن سر و وجود زخمهای چرکی در اطراف محل جراحی،
- درد، خارش و تورم پوست سر،
- التهاب فولیکولهای مو (فولیکولیت)،
- خونریزی،
- از دست دادن حس در اطراف محل جراحی،
- عدم تطابق موهای کاشته شده با موهای دیگر،
- احتمال ریزش مجدد موها.
البته بسیاری از عوارض فوق، کوتاه مدت هستند و پزشک برای آسایش بیشتر شما در دوره ریکاوری داروهایی برای به حداقل رساندن این عوارض تجویز میکند. به غیر از داروها، شما نیز نقش مهمی در بهبودی و کاهش عوارض جانبی بر عهده دارید که پیشتر به به آنها پرداختیم.
انتخاب پزشک ماهرو باتجربه نیز عامل دیگری است که عوارض کاشت مو را به حداقل میرساند و باعث میشود تجربه خوبی از انجام این تکنیک زیبایی داشته باشید.
نگاهی به مهمترین مزایای کاشت مو
درست مانند هر تکنیک زیبایی دیگری، کاشت مو هم مزایا و معایب مخصوص به خود را دارد. اما فکر میکنید دلیل محبوبیت این تکنیک زیبایی چیست؟ چرا روز به روز بر تعداد طرفداران پیوند مو اضافه میشود و با وجود عوارضی که مطرح شد، این تکنیک همچنان محبوب است؟
- رشد موهای طبیعی : کاشت مو برای افرادی که میخواهند موهایی طبیعی داشته باشند، بیشتر شبیه به معجزه است. از آنجا که در این تکنیک، فولیکولهای مو از محل گیرنده به محل اهداکننده انتقال داده میشوند، بافت و ظاهر موها در محل اهداکننده درست مانند سایر قسمتهای سر است. به این ترتیب موهایی با ظاهر طبیعی خواهید داشت.
- حداقل دوره بهبودی : یکی دیگر از مزایای کاشت مو، کوتاهی مدت زمان بهبودی است. در واقع بعد از این جراحی تنها به چند روز زمان برای ریکاوری نیاز خواهید داشت و بعد از آن این امکان را دارید که فعالیتهای روزمره خود را از سر بگیرید.
- بدون درد و اسکار : همانطور که پیشتر اشاره شد، کاشت مو با بیحسی موضعی انجام میشود و شما در طول جراحی هیچ دردی را احساس نخواهید کرد. به علاوه اگر هر یک از تکنیکهای کاشت مو بهدرستی انجام شوند، دیگر جای نگرانی بابت بهجای ماندن زخم باقی نمیماند.
- روشی به صرفه در طولانی مدت : با وجود اینکه راهکارهای غیرجراحی برای درمان ریزش مو بهصرفه به نظر میرسند، اما کاشت مو در طولانی مدت به صرفهتر است. در واقع با انتخاب این تکینک، یک روش درمانی مادامالعمر را امتحان میکنید که بهندرت نیاز به تکرار آن پیدا میکنید.
- درصد بالای موفقیت : اگرچه گزینههای دیگری به غیر از پیوند مو برای درمان ریزش موها وجود دارد، اما هیچ یک از آنها بهاندازه کاشت مو موفقیتآمیز نیستند. این موضوع یکی دیگر از دلایلی است که بر محبوبیت کاشت مو میافزاید.
محدودیتها و ریسکهای کاشت مو
حالا که با مزایای این راهکار درمانی آشنا شدیم، نوبت آن است کمی هم به نقاط ضعف و محدودیتهای آن بپردازیم. با آگاهی از همه این جوانب میتوانیم تصمیم بگیریم که آیا کاشت مو گزینه مناسبی برای ما هست یا خیر. اما قبل از آن نگاهی به معایب این تکنیک زیبایی بیندازید.
- کسب نتیجه دلخواه در طولانی مدت : برای مشاهده نتایج نهایی کاشت مو حداقل به 9 تا 12 ماه زمان نیاز خواهید داشت که دوره نسبتاً طولانی به نظر میرسد. علاوه بر این گاهی پیدا کردن جراح حرفهای و وقت گرفتن از او ممکن است ماهها طول بکشد و شما باید پیش از جراحی، چندین بار در کلینیک حاضر شوید.
- هزینه نسبتاً بالا نسبت به سایر تکنیکها : کاشت مو نسبت به سایر روشهای درمان ریزش مو هزینه بالاتری دارد. هزینه کلی این روش بیشتر از هر چیز به انتظارات شما و تعداد گرافتهای موی کاشته شده بستگی دارد. البته عوامل دیگری نیز وجود دارند که دست بهدست هم میدهند و باعث افزایش هزینه این تکنیک میشوند. البته هزینه نهایی کاشت مو با توجه به نتایجی که در نهایت بهدست میآید، چندان بالا نیست.
- ریسک جراحی : از هر چه بگذریم، کاشت مو نوعی جراحی است که به طبع عوارض جانبی خاصی را به دنبال دارد. خارش، درد، بیحسی، عدم پذیرش بافت خارجی و… از جمله عوارض این روش درمانی هستند. با این وجود برای ارزیابی ریسک این جراحی، بهتر است مزایا و معایب آن را در کنار هم قرار دهید و در نهایت تصمیم لازم را بگیرید.
هزینه کاشت مو
بعد از بیان هر آنچه لازم بود در رابطه با کاشت مو بدانید، به سراغ موضوع اصلی یعنی هزینه کاشت میرویم. همانطور که بارها پیشتر اشاره کردیم، کاشت مو تکنیک ارزان قیمتی نیست و پارامترهای متعددی بر هزینه نهایی آن تاثیرگذار هستند. در ادامه این موضوع را بیشتر بررسی خواهیم کرد.
- تکنیک کاشت مو : همانطور که قبلتر اشاره شد کاشت مو را با تکنیکهای متنوعی انجام میشود. انتخاب تکنیکهایی که در آنها از ابزارها و تجهیزات پیشرفتهتر استفاده میشود، هزینه بیشتری به دنبال دارد.
- مهارت جراح : اگر جراحی که انتخاب میکنید، یکی از بهترینهای حوزه کاشت مو باشد، باید انتظار پرداخت هزینه بالاتری هم داشته باشید. حتی افرادی برای کاشت مو زیر نظر متخصصی ماهر به شهرهای دیگر سفر میکنند.
- تعداد گرافت های موی مورد نیاز : پزشک با توجه به انتظارات و خواسته شما از کاشت مو، تعداد مشخصی گرافت برای پیوند را در نظر میگیرد که هر چه تعداد آنها بالاتر باشد، نیاز به وقت، انرژی و در نهایت هزینه بالاتری دارد.
به غیر از عواملی که در هزینه کاشت مو تاثیرگذار هستند، باید هزینههای جانبی دیگری را نیز در نظر داشته باشید. برخی از این هزینههای جانبی در ادامه مطرح شدهاند:
- هزینه داروهای مسکن و ضد درد در دوره ریکاوری
- هزینه داروهای ضد التهاب و کاهش تورم
- آنتی بیوتیک برای کاهش خطر ابتلا به عفونت
بنابراین تمام مواردی که مطرح شدند، هزینه کاشت مو را تشکیل میدهند. این تکنیک زیبایی تحت پوشش بیمه قرار نمیگیرد، اما کلینیکهای زیبایی وجود دارند که امکان پرداخت اقساطی را برای متقاضیان فراهم کردهاند.
انتخاب پزشک ماهر برای کاشت مو
اگر تصمیم قطعی خود برای کاشت مو را گرفتهاید، باید به دنبال جراحی ماهر برای پیاده سازی این تکنیک زیبایی باشید. پیش از انتخاب جراح مناسب، نکات زیر را به خاطر داشته باشید:
- پزشکی را انتخاب کنید که دارای مجوز و گواهیهای لازم باشد؛
- حتماً نمونه کارهای پزشک خود را بررسی کنید؛
- از مراجعان قبلی و میزان رضایت آنها مطلع شوید.
کاشت مو اگرچه فرایند چندان پیچیدهای نیست، اما انتخاب پزشک ماهر در کسب نتیجه دلخواه نقش مهمی دارد. پزشک باید فولیکولهای مو را طبق الگویی خاص در جهت، عمق و زاویه مناسبی قرار دهد تا کاشت مو ظاهری طبیعی داشته باشد. از طرفی انتخاب پزشک باتجربه احتمال بروز عوارض جانبی را به حداقل میرساند.
دکتر مهرشاد رابط، متخصص پوست مو و زیبایی با برخورداری از سالها تجربه فعالیت در حوزه کاشت مو در کنار شماست تا رویای همیشگی شما یعنی داشتن موهای پرپشت را محقق کند. داشتن صدها نمونه موفق و جلب رضایت متقاضیان کاشت مو، مهر تاییدی بر عملکرد این پزشک حاذق است.
ما سعی کردیم هر آنچه باید در رابطه با کاشت مو بدانید را مطرح کنیم؛ با این حال اگر سؤال یا ابهامی در ذهن دارید، با مشاوران کلینیک دکتر رابط تماس بگیرید.
جهت دریافت وقت درمان از طریق راه های زیر با ما در ارتباط باشید:
خط مستقیم : ۸۸۰۷۸۰۰۰ – ۰۲۱
واتس اپ : ۰۹۱۲۲۳۴۱۹۳۴
حدود شش ماه طول می کشد تا بتوانید تغییرات قابل توجهی در رشد مو مشاهده کنید. نتایج کامل پیوند مو پس از یک سال قابل مشاهده خواهد بود. در بیشتر موارد، کاشت مو مادام العمر طول می کشد، زیرا فولیکول های موی سالم به مناطق نازک یا طاس سر پیوند زده می شوند.
۱.خون ریزی
۲.عفونت
۳.تورم در پوست سر
۴.کبودی دور چشم
۵.پوست پوست شدن نواحی از سر که در آن مو برداشته شده یا کاشته شده است.
۶.بی حسی در نواحی تحت درمان پوست سر
۷.خارش
بهترین روش کاشت مو برای هر فرد بسته به شرایطی بدنی، میزان و نوع طاسی سر و .... متفاوت می باشد. به همین خاطر بهتر است که انتخاب بهترین روش کاشت مو را برای خود به پزشک متخصص بسپارید.
هزینه ی کاشت مو نیز مانند سایر عمل های زیبایی به عوامل مختلفی چون کلینیک انتخابی، تخصص پزشک و میزان طاسی سر و تکنیک کاشت مو بستگی دارد.
نشانی مرکز تخصصی دکتر مهرشاد رابط
من در این کلینیک کاشت مو انجام دادم و بسیار راضی بودم
ممنون از حسن انتخاب شما
سلام . آقاي دكتر تو كدوم يكي از روش هاي micro sut و روش ميكروگرافت جاي برداشت فوليكول بيشتر مشخص خواهد شد ؟ من ميخوام اصلا جاي برداشتم بعدها حتي كم هم مشخص نباشه ، كدوم روش بهتره ؟
با سلام و وقت به خیر، در رابطه با باقی ماندن جای زخم در این روش های تفاوتی وجود ندارد.
سلام دکتر…من به تازگی عمل کاشت رو انجام دادم و سرم به شدت میخاره…میشه یکم بخارونمش؟
با سلام و وقت به خیر، بستگی به مدت رمانی دارد که از کاشت موی شما گذشته است. در صورتی که کمتر از 10 روز از کاشت موی شما گذشته است، به هیچ وجه نباید اقدام به خارش سر خود نمایید.
سلام. خسته نباشید. پدر من ۵۷ سالش هست و جلوی موهایش کامل ریخته. هنوز میتواند عمل کاشت مو انجام دهد با توجه با سنش؟
با سلام و وقت به خیر، بهترین سن کاشت مو 25 تا 60 سال می باشد. به همین خاطر در صورتی که بیماری خاصی نداشته باشند می توانند برای کاشت مو اقدام کنند.
آیا استفاده از مکمل های بدنسازی برای کاشت مو ضرر دارد؟
با سلام و وقت به خیر، باید به مدت 1 ماه کامل از فراییند کاشت مو گذشته باشد تا بتوانید فعالیت های ورزشی سنگین مانند بدن سازی انجام دهید و از مکمل های بدن سازی استفاده نمایید.
با توجه به شیوع کرونا آیا امکان کاشت مو وجود داره؟
با سلام و وقت به خیر، با توجه به این که در کلینیک ما کاشت مو به صورت کاملا ایمن و بهداشتی انجام می شود، نگرانی از این بابت برای کاشت مو در دوران کرونا وچود ندارد.
با سلام و وقت به خیر، بنده عمل لارک چشم انجام دادم، آیا امکان کاشت مو داردم و این عمل آسیبی به چشم وارد نمی کند؟
خیر آسیبی وارد نمی کند و بعد از 14 روز از عمل می توانید برای کاشت مو به روش های مختلف اقدام نمایید.
با سلام و وقت به خیر. یکی از دوستان من بیماری آلوپسی داره. آیا امکان کاشت مو برای ایشون وجود داره؟
برای کسانی که به بیماری آلوپسی دچار شده اند اسستفاده از کاشت مو روش مناسبی نمی باشد. چرا که در این بیماران سیستم ایمنی بدن از طریق حمله به خود باعث ریزش موهای سر دشه است.
با سلام و وقت به خیر. بنده تو کلینیک شما کاشت مو انجام دادم و خیلی راضی هستم. فقط میشه مراقبت های بعد از کاشت مو رو بفرمایید؟
در رابطه با مراقبت های بعد از کاشت مو به صفحه ی روش های مختلف کاشت مو مراجعه نمایید.
من ریزش موی طبیعی و خیلی کمی دارم. آیا کاشت مو برای من نیز مناسب هست؟
منظورتون از ریزش موی معمولی دقیقا چیست ؟ اگر ریزش موی طبیعی روزانه دارید، با استفاده از کاشت مو می توانید درمان را انجام بدهید. اما اگر ریزش موی شما شدید تر می باشد، باید ابتدا اقدام به پیگیری و مشخص نمودن دلیل ریزش مو نمایید و پس از آن کاشت مو انجام دهید.
سلام وقت به خیر. هزینه ی کاشت مو رو می فرمایید.
سلام وقت شما به خیر. برای اطلاع از هزینه های روش های مختلف کاشت مو لزفت با کلینیک تماس بگیرید.
سلام وقت به خیر. در مرکز شما کاشت مو به چه روشی انجام می شود؟
کاشت مو به تمامی روش ها در مرکز تخصصی پوست و مو دکتر مهرشاد رابط انجام می شود.
آیا قبل از کاشت مو نیاز به مصرف دارو می باشد؟
در صورتی که فردی بیماری های پوستی در پوست سرش داشته باشد باید با مصرف دارو این بیماری ها را برطرف نماید. و پس از آن اقدام به کاشت مو نماید.
آیا بعد از کاشت مو امکان استخر رفتن وجود دارد؟
بله پس از گذشت دوران نقاهت امکان چنین فعالیت هایی وجود دارد.
آیا بعد از کاشت مو باید دارو مصرف بشود؟
در برخی موارد بسته به شرایط شما ممکن است که نیاز به مصرف دارو بعد از کاشت مو باشد.
در برخی موارد بسته به شرایط شما ممکن است که نیاز به مصرف دارو بعد از کاشت مو باشد.
من تنها یک ناحیه از سرم دچار ریزش مو شده. آیا امکان کاشت مو تنها در اون ناحیه وجود داره؟
سلام وقت به خیر. لطفا به صورت حضوری به کلینیک مراجعه کنید تا شرایط شما بررسی بشه.