کاشت مو

عواملی مثل وراثت، بیماری‌های مختلف، طاسی الگوی مردانه، التهاب پوست سر، استرس و… باعث می‌شوند که موهای طبیعی خود را از دست بدهیم. البته به لطف پیشرفت علم پزشکی راهکارهای متنوعی پیش روی ما قرار گرفته است؛ از مصرف داروها و شامپوهای شیمیایی گرفته تا قرص‌های خوراکی.

کاشت مو برای درمان طاسی و ترمیم ریزش مو در قسمت های مختلف بدن مثل موهای سر، ریش و ابرو کاربرد دارد. 

اگر همه این مسیرها را رفته‌اید و ناامید برگشته‌اید، نوبت آن است که تکنیکی جدید را امتحان کنید؛ یعنی کاشت مو. این روش اگرچه سال‌هاست که برای درمان ریزش مو استفاده می‌شود، اما طی سال‌های اخیر با استقبال باورنکردنی مواجه شده است. کلینیک زیبایی دکتر مهرشاد رابط با داشتن متخصص پوست و مو و با بهترین عملکرد در زمینه کاشت مو میتواندبهترین نتیجه را برای شما به ارمغان بیاورد.

کاشت مو
آیکون اهداف

هدف

زیبایی

تعداد جلسات

جلسات

۱ جلسه

ماندگاری

ماندگاری

دائمی

عوارض

موقت

نقاهت

۱ هفته

نتیجه‌

رویش

phone

۰۲۱-۸۸۰۷۸۰۰۰

برای مشاوره و اطلاع از قیمت‌ها با ما در ارتباط باشید.

فرم مشاوره و رزرو جهت کاشت مو

جهت تکمیل فرم درخواست رزرو و مشاوره کلیک کنید.

کاشت مو چیست؟

اگرچه ممکن است کاشت مو بارها به گوشتان خورده باشد، اما آیا می‌دانید که اصلاً کاشت مو چیست و چه کاربردی دارد؟ کاشت موی طبیعی روشی است که در آن جراح، موها را از ناحیه‌ای از سر به ناحیه دیگر منتقل می‌کند. در این روش جراح معمولاً موها را از پشت سر یا کناره‌های گوش به جلوی سر انتقال می‌دهد. این تکنیک زیبایی در مطب پزشک یا کلینیک‌های درمانی و با بی‌حسی موضعی انجام می‌شود که نیاز همزمان به مهارت و تجهیزات مناسب دارد.

پیوند مو برای اولین بار توسط پزشکی ژاپنی ابداع شد که این عمل به سال‌های ۱۹۵۰ میلادی برمی‌گردد. اما با گذشت زمان، این روش دستخوش تغییرات زیادی شده است؛ تغییراتی که در راستای کاهش عوارض و کسب نتیجه بهتر بوده‌اند.

فلش

بهترین کاندیداهای کاشت مو

حالا که با اصطلاح کاشت مو آشنا شدید، باید بدانید که آیا اصلاً کاندیدای مناسبی برای این تکنیک هستید یا خیر. در گام اول باید بدانید که همه افراد کاندیدای مناسبی برای کاشت مو نیستند؛ در واقع لازم است که از این تکنیک انتظارات واقع‌بینانه‌ای داشته باشیم.

معمولاً متخصصان زیبایی، کاشت مو را به‌عنوان آخرین راه حل برای داشتن موهایی طبیعی به متقاضیان پیشنهاد می‌دهند. اگر به یکی از دسته‌های زیر تعلق دارید، کاشت مو بهترین گزینه برای شما خواهد بود:

  • مردانی که بیش از ۵ سال است که موهای خود را به‌دلیل الگوی طاسی مردانه از دست داده‌اند؛
  • افرادی که انتظارات واقع بینانه‌ای از کاشت مو دارند و می‌دانند که ریزش موی آنها حتی بعد از کاشت مو نیز ممکن است ادامه داشته باشد، حتی اگر از داروهای تجویزی برای متوقف کردن این روند استفاده کنند؛
  • افرادی که سال‌هاست طاسی دارند و الگوی ریزش موی آنها تثبیت شده است؛
  • افرادی که علاقه‌مند به داشتن موهایی پرپشت و ظاهری جوان‌تر هستند؛
  • افرادی که به‌دلیل ضربه یا سوختگی موهای خود را از دست داده‌اند؛
  • افرادی که به‌دلیل انجام سایر عمل‌های زیبایی مانند لیفت صورت، دچار ریزش مو شده‌اند.

در واقع اصلی‌ترین نیاز ما در پیوند مو، بانک موی مناسب است. چنانچه از بانک موی مناسبی برخوردار نباشید، بعید است که این تکنیک زیبایی به کار شما بیاید.

انواع کاشت مو

اگر مطمئن هستید که کاندیدای مناسبی برای کاشت مو به حساب می‌آیید، نوبت به آشنایی با فرایند پیوند مو می‌رسد. به بیان ساده در این تکنیک، جراح موها را از پشت سر برمی دارد و به ناحیه فاقد مو منتقل می‌کند.

اگرچه در اغلب تکنیک‌های کاشت، موها از پشت سر گرفته می‌شوند، اما این امکان نیز وجود دارد که موها از سایر قسمت‌های بدن شما گرفته شوند. قبل از شروع جراحی، پزشک ناحیه‌ای را که فولیکول‌های مو از آن محل استخراج می‌شوند (ناحیه اهداکننده) استریل کرده و بی‌حسی موضعی را اعمال می‌کند.

البته شما این امکان را دارید که از پزشک بخواهید در حین جراحی  آرام‌بخش تزریق کند. بعد از انجام اقدامات اولیه، جراح یکی از روش‌های زیر را برای کاشت مو انتخاب می‌کند:

  • کاشت مو به روش FUT 
  • کاشت مو به روش FUE
  • کاشت مو به روش FUG
  • کاشت مو به روش SUT
  • کاشت مو به روش FIT
  • کاشت مو به روش DHI
  • کاشت مو رباتیک
  • اشت مو به روش Micro Fit
کاشتن مو
فلش

پیوند واحد فولیکولی (FUT)

کاشت مو به روش FUT که به کاشت مو نواری هم شهرت دارد، یکی از انواع روش‌های کاشت مو به حساب می‌آید که چه در گذشته و چه حالا طرفداران بی‌شماری داشته است. جراح برای کاشت مو FUT مراحل زیر را انجام می‌دهد:

  • پزشک در قدم اول، نواری از پوست را از پشت سر برمی دارد. قطر این نوار معمولاً بسیار باریک است اما طول آن به‌اندازه فاصله بین گوش‌هاست.
  • در مرحله بعدی، پزشک ناحیه‌ای از سر که برش نوار در آن صورت گرفته است را بخیه می‌زند.
  • جراح یا دستیاران او، نواری که از پوست سر شما برداشته شده است را به قطعات کوچک‌تر تقسیم می‌کنند؛ این قطعات گرافت مو نامیده می‌شوند. برخی از گرافت‌های مو ممکن است تنها دارای یک تار مو باشند.
  • در ادامه این فرایند، پزشک با استفاده از ابزار خاصی سوراخ‌های بسیار ریزی را در ناحیه فاقد مو ایجاد می‌کند. به این ترتیب فولیکول‌های مو در این سوراخ‌ها قرار می‌گیرند.
  • جراح، فولیکول‌های مو را وارد سوراخ‌های ایجاد شده در پوست سرمی‌کند. این مرحله پیوند مو نامیده می‌شود.
  • در مرحله نهایی، محل جراحی با بانداژ یا گاز پانسمان می‌شود.
فلش

استخراج واحد فولیکولی یا کاشت مو (FUE)

کاشت مو به روش FUE یکی دیگر از انواع روش‌های کاشت مو به حساب می‌آید که تکنیکی نوین‌تر با عوارض کمتر است. اما جراح طی این فرایند چه اقداماتی انجام می‌دهد؟

  • در قدم اول، موهای پشت سر شما کوتاه می‌شود.
  • در مرحله بعد، پزشک فولیکول‌های مو را به‌صورت مستقیم از سر استخراج می‌کند. برای این کار از ابزارهای خاصی استفاده می‌شود.
  • در ادامه، درست مانند تکنیک FUT جراح سوراخ‌های کوچکی را در سر ایجاد می‌کند و فولیکول‌های مو را پیوند می‌دهد.
  • در مرحله آخر هم جراح سر با بانداژ یا گاز پانسمان می‌کند.

دریافت مشاوره رایگان جهت کاشت مو

دریافت مشاوره

این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

فلش

کاشت مو به روش FUG

کاشت مو FUG همان کاشت مو به روش FUT است. همانطور که پیش‌تر اشاره شد، در این روش نواری باریک از پشت سر (ناحیه اهداکننده) برداشته می‌شود. در ادامه فولیکول‌های مو از این نوار باریک استخراج می‌شوند. مهمترین نکات در این روش به شرح زیر است

  • کیفیت بالای فولیکول مو: مهمترین مزیت این روش را باید کیفیت بالای فولیکول‌های مو دانست که در دستیابی به نتیجه دلخواه تاثیرگذار است.
  • به‌جای ماندن اسکار نسبتاً بزرگ: در مقابل اصلی‌ترین عیب این روش کاشت مو، به‌جای ماندن اسکار در پشت سر است که البته با بلند شدن موها دیگر به چشم نمی‌آید.
فلش

کاشت مو به روش SUT

برای حفظ کیفیت فولیکول‌های مو و حذف خطای پزشکی، متخصصان استفاده از دستگاه‌های اتوماتیک را پیشنهاد دادند.

  • در کاشت مو به روش SUT از دستگاه اتوماتیک برای استخراج واحدهای فولیکولی استفاده می‌شود. این کار به کمک پانچ‌های لیزری انجام می‌شود.
  • در ادامه فولیکول‌های مویی که استخراج شده‌اند، منجمد می‌شوند تا از تخریب آنها جلوگیری شود.

 

با استفاده از این تکنیک، سرعت پیوند مو افزایش می‌یابد و در عین حال کیفیت فولیکول‌های مو نیز حفظ می‌شود.

کاشت مو
فلش

کاشت مو به روش FIT

یکی از محبوب ترین و بهترین روش هایی است که برای کاشت و از آن استفاده می شود.  این روش به صورت مرحله ای انجام می‌شود، فولیکول‌های مو به صورت جداگانه خارج می شوند و این کار با استفاده از یک پانچ دایره ای شکل کوچک انجام می شود. این روش برای افرادی که هنوز دچار طاسی کامل نشده اند، بسیار مؤثر است. البته بسیاری از افراد این روش را با نام FUE نیز می شناسند.

فلش

کاشت مو به روش DHI

روش دیگری که بر پایه روش FUE ساخته شده، روش DHI است که مو را به صورت مستقیم می کارند. در این روش هم مانند مورد قبلی، فولیکول های مو به صورت جداگانه برداشته می شوند و سپس بعد از ایجاد حفره در نواحی موردنظر، در آن مناطق کاشته می شوند. مهم ترین تفاوت این روش با شیوه قبلی کاشت مو این است که به محض برداشتن فولیکول‌های مو از ناحیه بانک مو، سریعاً به محل موردنظر وارد می شود.

فلش

کاشت مو به روش HRT

روش هایی که در بالا توضیح دادیم، برای مواقعی است که فرد یک بانک موی قدرتمند داشته باشد و از آن برای کاشت مو استفاده شود. اما به نظر شما فردی که کاملاً طاس است باید چه کند؟ در اینجاست که روش HRT به میان می آید و می تواند به این افراد کمک کند. در این روش، هیچ نیازی به گرافت های طبیعی وجود ندارد و گرافت های مو به صورت مصنوعی ایجاد می شوند.

فلش

کاشت مو به روش BHT

روش دیگری که برای کاشت مو اثر نسبتاً خوبی دارد، کاشت به شیوه BHT است که بر اساس روش مشهور اول، یعنی FIT ایجاد شده است. در این روش هم برای کاشت، موها را به صورت دستی و جداگانه برداشت و می کنند و سپس به صورت تکی هر گرافت را می کارند. اما تفاوت این روش با مورد اول این است که در BHT از موهای بدن به عنوان بانک مو استفاده می شود. این راه حل برای کسانی است که موی سر آنها خیلی ضعیف است.

طراحی خط رویش کاشت مو
فلش

کاشت مو رباتیک

در نهایت، کاشت مو رباتیک نیز یکی از شیوه هایی است که می توانید برای درمان طاسی از آن استفاده کنید. بعد از این که پرشک فولیکول‌های مو را به صورت مجزا برداشت کرد، با استفاده از مدرن ترین تکنولوژی‌های روز دنیا، فولیکول‌ها را با جراحی می کارد. این کار باعث می شود که عملیات کاشت با تمام دقت و ظرافت انجام شود. توجه داشته باشید که این شیوه رباتیک هیچ گونه دردی ندارد و حتی زخمی هم ایجاد نمی شود.

فلش

کاشت مو به روش Micro FIT

تکنیک Micro FIT را باید شبیه به روش کاشت موی FUE دانست. با این تفاوت که در این تکنیک از ابزارهای خاصی برای استخراج فولیکول‌های مو استفاده می‌شود. به این ترتیب کیفیت فولیکول‌ها در طول جراحی حفظ می‌شود و به دنبال آن شاهد نتایج بهتری از کاشت مو هستیم.

Micro FIT در حال حاضر یکی از پرطرفدارترین روش‌های کاشت مو به حساب می‌آید که هزینه نسبتاً بالاتری هم نسبت به سایر تکنیک‌های کاشت مو دارد.

عوارض کاشت مو

بیشترین عوارض کاشت مو شامل درد، آنافیلاکسی (واکنش حساسیتی) و خارش هستند. درد یکی از عوارض رایج بیماران پس از انجام جراحی کاشت مو به دلیل درمان تهاجمی است، که ممکن است به دلیل هیپو و هیپراستزی در ناحیه اهدا کننده رخ دهد.واکنش حساسیتی نیز ممکن است در برخی از بیماران پس از کاشت مو رخ دهد و نیاز به مراقبت و درمان فوری دارد. خارش یکی از شایع‌ترین عوارض پس از کاشت مو است که معمولا در نواحی اهدا کننده و گیرنده موجود است و می‌توان با استفاده از روش‌های مختلف از جمله شستشوی سر و استفاده از آلوئه ورا یا روغن، کنترل شود. برای جلوگیری از بروز این عوارض، مراجعه به مراکز معتبر و متخصص و پیروی از دستورات پزشک بسیار حائز اهمیت است.