درمان خال

درخواست نوبت یا وقت مشاوره

لطفا نام و شماره موبایل خود را در فرم زیر وارد کنید

دریافت مشاوره

این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

علت به وجود آمدن خال در بدن

خال‌ ها ضایعات کوچک روی پوست هستند که از تجمع ملانوسیت‌ ها به وجود می ‌آیند؛ ملانوسیت‌ ها سلول ‌های تولید کننده ملانین هستند که ملانین همان رنگدانه‌ های پوست می باشد. خال ‌ها می ‌توانند نا هموار، برآمده و یا صاف باشند. حتی خال ها از نظر خارج شدن یا نشدن مو از داخل آن ها نیز می توانند متفاوت باشند. همچنین باید گفت که علاوه بر این که خال ها از نظر ظاهری با یک دیگر متفاوت می باشند، این ویژگی در خال ها وجود دارد که با گذر زمان ظاهر آن ها چون اندازه و رنگ تغییر نماید. و یا حتی پس از گذشت مدت زمانی از بین بروند.

خال های دوران بارداری

برخی از خال ‌ها نسبت به تغییرات سطح هورمون‌ ها در بدن حساس هستند و در دوران بارداری و بلوغ ایجاد می ‌شوند. تعداد آن ها در دوران نوجوانی معمولاً زیاد می ‌شود و در دوران بارداری رنگ آن ها تیره ‌تر می ‌شود.

عوامل موثر بر به وجود آمدن خال

  • سن : اکثر خال‌ ها در سن ۲۰ تا ۳۰ سالگی ظاهر می ‌شوند، اما ممکن است بعضی از آن ها هنگام تولد کودک، روی پوست وجود داشته باشند.
  • بیشتر خال ها ارثی هستند : افرادی که بیشتر در معرض آفتاب هستند، خال‌ های بیشتری روی پوست ‌شان دارند.

انواع خال

خال ها به دو دسته مادرزادی و اکتسابی تقسیم می ‌شوند که تفاوت این ۲ دسته خال در ظاهر و موارد مشایه دیگری می باشد.

خال ‌های مادرزادی

خال های مادرزادی از بدو تولد روی پوست نوزاد ایجاد می ‌شوند و هنگام بزرگسالی باید مورد بررسی قرار بگیرند،‌ چون با تغییر در ظاهر و رنگ آن‌ ها در بزرگسالی، احتمال زیادی وجود دارد تا به خال ‌های بدخیم تبدیل شوند.

خال‌ های اکتسابی

خال ‌های اکتسابی معمولاً با قرار گرفتن در معرض آفتاب ایجاد می ‌شوند. بیشتر افراد ۱۰ تا ۴۰ عدد از این خال‌ ها را روی پوست ‌شان دارند.

خال های اکتسابی نیز بسته به دلیل به وجود آمدنشان، متفاوت از یک دیگر می باشند. که در ادامه دسته بندی از آن ها ارائه می نماییم:

خال ‌های گوشتی یا جانکشنال

این نوع خال از تجمع ملانوسیت ‌ها در لایه درم (لایه‌ ی میانی پوست) و اپیدرم (لای ه‌ی سطحی پوست)، به وجود می ‌آیند. این خال ‌ها مرزهای منظم و رنگدانه ‌های تیره دارند و می ‌توانند قهوه ‌ای روشن و یا تیره باشند. خال ‌های گوشتی معمولا در کودکی و نوجوانی و در کف دست و کف پا ظاهر می ‌شوند و در بزرگسالی به خال ‌های مرکب تبدیل می ‌شوند.

خال درمال

این خال ‌ها ظاهر برجسته و کروی شکلی دارند و نرم هستند و ممکن است روی آن ‌ها چند تار مو نیز دیده شود. ملانوسیت‌ هایی که این نوع خال را تشکیل می ‌دهند در لایه درم پوست قرار دارند. توده ملانوسیت، سلول ‌های بالای خود را به سمت سطح پوست سوق می ‌دهد و در نتیجه روی سطح پوست برجستگی به رنگ پوست ایجاد می ‌شود که ممکن است متمایل به قرمز رنگ هم باشند.

درمان-خال-با-برش-محل-خال

خال‌ های مرک

خال های مرک ویژگی‌ های خال های درمال و گوشتی را همزمان دارد؛ یعنی ملانوسیت ‌ها هم در لایه ‌ی درم و هم اپیدرم قرار دارند. این خال ‌ها معمولاً بزرگ می ‌شوند و رنگدانه ‌های یکنواختی دارند. رنگ خال های مرک از قهوه‌ ای روشن تا قهوه ‌ای تیره متغیر است. این خال ‌ها در دوران بلوغ به وجود می‌ آیند و موهای زبر از داخل آن‌ ها به سمت خارج رشد می ‌کند. ‌شایع ‌ترین محل ظاهر شدن خال های مرک در نیمه بالایی بدن می باشد.

 خال آپیتیک یا دیسپلاستیک

خال آپیتیک یا دیسپلاستیک ظاهر عجیب و غریبی دارند و رنگ یکنواختی دارند. ممکن است سرطانی به نظر برسند اما خوشبختانه قابل درمان هستند و بدخیم و سرطانی نمی باشند.

بهترین روش درمان خال

بهترین روش درمان خال لیزر درمانی است. لیزر درمانی با فوتونا، یکی از پیشرفته ‌ترین و موثرترین روش ‌های درمان انواع خال است. این روش کاملا غیرتهاجمی است، یعنی بدون درد، خونریزی، سوختگی، جراحی، بریدگی و بخیه انجام می ‌شود. از آنجایی که عوامل به وجود آورنده خال ‌ها در لایه ‌های عمیق پوست قرار دارند،  لیزر فوتونا، تنها لیزری است که می‌ تواند هم سطح پوست و هم لایه ‌های عمیق پوست را هدف قرار دهد، از این رو خال‌ ها برای همیشه از بین می‌ روند و امکان ظاهر شدن مجدد آن ها وجود نخواهد داشت.

تاثیر لیزر فوتونا بر از بین بردن خال

لیزر فوتونا با تاثیرگذاری روی سطح پوست باعث پاکسازی و لایه ‌برداری سطح پوست نیز می‌ شود، بنابراین بعد از درمان هیچ ‌گونه اسکار و یا جای زخم و لک روی پوست باقی نمی ‌ماند. لیزر فوتونا، با نفوذ به لایه‌ های عمیق پوست، باعث می ‌شود تا گرمای حاصل از آن، ریشه خال‌ ها را در لایه‌ ی درم پوست بسوزاند و از بین ببرد.

علائم خطرناک بودن خال ها

  • زمانی که ظاهر و رنگ خال ها تغییر کنند.
  • خال ها شکل نا منظم پیدا کنند.
  • خال ها از حالت گرد یا بیضی بودن خارج شوند.
  • تعداد خال‌ ها افزایش پیدا کند.
  • در سنین بالا روی پوست خال ایجاد شود.

 

بهترین کلینیک درمان خال در تهران

برای درمان و از بین بردن خال ها بسیار ضروری می باشد که در ابتدا توسط یک پزشک متخصص پوست و مو مورد معاینه قرار گیرید تا علت به وجود آمدن خال و نوع آن مشخص گردد. پس از مشخص شدن نوع خال نیز در صورتی که جز دسته ی خال های خطرناک نباشد، می توانید برای درمان زیبایی و از بین بردن خال ها به وسیله لیزر اقدام نمایید.

شما عزیزان می‌توانید جهت تعیین وقت و دریافت مشاوره از طریق راه‌های زیر با ما در ارتباط باشید: