ممکن است این گونه تصور شود که کاشت مو یک عمل ترمیمی مختص آقایان است و برای بانوان انجام نمی شود. اما به لطف پیشرفت تکنولوژی در علم پزشکی ، تکنیک های متعددی برای کاشت مو ارائه شده اند و بانوان عزیز نیز همچون آقایان می توانند کاندید کاشت مو باشند.در این مقاله سعی شده است تا نگاه کلی بر پروسه کاشت مو در بانوان داشته باشیم.

موی زیبا بعد از کاشت مو بانوان

علل اصلی نیاز به کاشت مو در بانوان

مانند هر جراحی زیبایی دیگری، بانوان پیش از کاشت مو حتما باید توسط پزشک متخصص پوست و مو ویزیت شوند تا دلایل ریزش موی آنان مشخص شود. اما در چه شرایطی ممکن است نیاز به کاشت مو در بانوان وجود داشته باشد؟

  1. زنانی که ریزش مو با الگو مردانه دارند، کاندید کاشت مو هستند. برخی از بانوان هستند که ریزش مو در آنان از الگوی مردانه پیروی می کند به طوری که در ناحیه جلو، بالا و فرق سر، موها کم پشت می شود، اما در کنار و پشت سر، تراکم مو ها همچنان قابل قبول است. در این شرایط تجربه و تخصص پزشک در بررسی الگو ریزش مو بسیار مهم است، چرا که اگر متقاضی دارای الگو ریزش مو زنانه باشد، مستعد ریزش مو در همه نقاط سر خواهد بود و نمی توانند کاندید مناسبی برای کاشت مو شوند.
  2. بانوانی که به طور طبیعی خط رویش مو عقب تری داشته باشند و از نظر ظاهری دچار نازیبایی شده باشند و بدین ترتیب کاشت مو به عنوان یک استراتژی موثر در پایین آوردن خط رویش این افراد در نظر گرفته می شود. بدین ترتیب که فولیکول ها از ناحیه اهدا کننده استخراج و در ناحیه خط رویش مو این افراد کاشته می شود.
  3. معمولا پس از تغییر جنسیت مردانه به زنانه، یکی از اصلی ترین عمل های زیبایی، ایجاد خط رویش زنانه به کمک عمل کاشت مو خواهد بود که تا حد ممکن ظاهر زنانه در صورت فرد ایجاد گردد.
  4. در صورتی به هر دلیلی از جمله تروما و آسیب فیزیکی، زخمی بر روی پوست سر ایجاد شده باشد و موهای آن ناحیه از سر ریخته باشد، کاشت مو یک گزینه مناسب برای ترمیم خواهد بود.
  5. همچنین دیده شده است که پس از انجام عمل جراحی لیفت شقیقه، علاوه بر جای زخمی که ایجاد می شود و می تواند باعث کم پشتی موها در این نواحی شود، ناحیه شقیقه نیز دچار ریزش مو شده باشد که کاشت مو می تواند این ریزش را تا حدودی ترمیم کند.
  6. بستن محکم مو ها با گیره و کش می تواند به مرور زمان باعث ریزش مو ناشی از کشش شود و این نوع از کم پشتی ها نیز معمولا به کاشت مو برطرف می شوند.
  7. همچنین در برخی از افراد به خصوص در نوجوانان ابتلا به یک سری از اختلالات روانی تحت عنوان تریکوتیلومانیا منجر به کم پشتی مو به دلیل تمایل به کندن مو در این افراد می شود. کاشت مو در کنار روان درمانی این افراد می تواند نتایج بسیار مطلوبی در بهبود کم پشتی موهای سر داشته باشد.

کاندید های نامناسب کاشت مو در بانوان

افراد زیر ممکن است نتوانند کاندید مناسبی برای کاشت مو باشند که عبارتند از:

  1. بانوانی که به دلایل پاتولوژیک و یا ابتلا به برخی از بیماری ها، دچار ریزش مو شده باشند.
  2. بانوانی که ریزش مو منتشر داشته باشند، یا به عبارتی ریزش موی آنان از الگو زنانه پیروی کند، چرا که این افراد احتمالا فاقد بانک مو مناسب برای پیوند نیز خواهند بود.

به طور کلی هر خانمی که ریزش مو را تجربه می کند، ممکن است کاندید مناسبی برای کاشت مو نباشد و در این رابطه معیارهای مهمی وجود دارند که باید در نظر گرفته شوند. اینکه آیا فرد به اندازه کافی موی اهدا کننده دارد که بتواند ناحیه طاس را پوشش دهد و توجه به نوع ریزش مو ، همگی بر کاشت مو فرد و نتایج آن تاثیر به سزایی دارند. مهمترین نکات و توصیه های کاشت مو باعث کاهش میزان عوارض این اقدام زیبایی می شود.

مشاوره کاشت موی طبیعی برای بانوان

همان طور که پیش تر نیز ذکر گردید، همه متقاضیان کاشت مو نیاز به یک جلسه مشاوره حضوری به منظور معاینه دقیق توسط پزشک مرکز دارند. در مرکز تخصصی کاشت موی دکتر رابط:

  1. بررسی سوابق پزشکی متقاضیان:

تمامی مراجعین به مرکز تخصصی کاشت موی دکتر رابط که علاقه مند به کاشت مو هستند، از لحاظ سابقه مصرف داروها و ابتلا به بیماری های زمینه ای بررسی می شوند، چرا که عدم توجه به وجود برخی بیماری ها از جمله دیابت کنترل نشده، فشار خون کنترل نشده، بیماری های روانشناختی، بیماری های انعقادی و …. ممکن است خطراتی را در حین کاشت مو برای متقاضی به همراه داشته باشد. متقاضیان گرامی نیز ضروری است که اطلاعات کاملی در این زمینه به متخصص و مشاور ارائه دهند. پزشک متخصص را در جریان هر دارویی که در حال حاضر استفاده می کنید، به خصوص آسپرین یا سایر داروهایی که روی لخته شدن خون تأثیر می گذارند و یا استعمال سیگار بگذارید.

  1. درخواست انجام برخی آزمایش های پاراکلینیکی

در صورت لزوم پس از بررسی دقیق شرح حال و وضعیت متقاضی، پزشک برخی فاکتورهای خونی از جمله فاکتورهای انعقادی ، پروفایل لیپیدی، قند خون ناشتا و غیره را چک خواهد کرد تا از عدم وجود هر گونه مشکل اطمینان حاصل نماید. نتایج این آزمایشات در پرونده پزشکی شما در این مرکز ثبت خواهد شد. (تمامی این اطلاعات به داشتن نتایج مطلوب تر کاشت مو کمک خواهند داشت)

  1. مشاوره در زمینه مناسب ترین تکنیک کاشت مو برای متقاضی

پزشک متخصص، علاوه بر بررسی دلایل ریزش مو موارد زیر را نیز جهت انجام هرچه بهتر فرآیند کاشت مو و موفقیت آن بررسی می کند :

  • محلی که دچار ریزش مو شده را از جهت درصد کم پشتی و میزان نازک بودن مو ها بررسی می کند.
  • همچنین نیاز است تا پزشک با در نظر گرفتن وسعت و تعداد موهایی که برای کاشت در ناحیه دریافت کننده (ناحیه ای که دچار کم پشتی شده باشد) نیاز هستند، یک تخمین حدودی از پروسه کاشت مو به متقاضی ارائه دهد.
  • پزشک شرایط متقاضی را از نظر میزان رشد و سابقه خانوادگی ریزش مو ارزیابی می کند.
  • این که آیا پیش تر جراحی کاشت مو انجام داده اید یا خیر نیز مشخص می شود.
  • جراح همچنین از شما در مورد سبک زندگی تان سوال می کند چرا که نحوه مراقبت شما از موها بر نتایج نهایی کاشت مو تاثیر به سزایی خواهد داشت.

در نهایت با توجه به فیزیولوژی بدن افراد، ویژگی های ناحیه دریافت کننده و ناحیه اهدا کننده موها، بهترین روش کاشت مو را نیز به هر متقاضی پیشنهاد می کند. ضروری است که جراح، شما را از نوع بی حسی و هزینه کاشت مو نیز مطلع سازد.

  1. ایجاد انتظارات واقع بینانه از نتایج کاشت مو

بانوان محترم باید بدانند که افزایش تراکم در همه نوحی مورد نظر آنان ممکن است به آن صورت که انتظار دارند، انجام نشود. لذا پزشک انتظارات آنان را باید بررسی کند و یک دید کلی از نتایج نهایی کاشت به آنان بدهد و بدین ترتیب انجام مشاوره در این زمینه، بسیار کمک کننده خواهد بود. چرا که ممکن است نتایج نهایی دقیقا مشابه آن حجم از مویی که قبلا داشته اید نباشد.

اگرچه کاشت مو یک روش نسبتاً کم خطر است، اما ضروری است متقاضی از احتمالاتی که در کاشت مو ممکن است رخ دهد نیز آگاهی کافی داشته باشد. به عنوان مثال در بانوانی که از کم پشتی های عمومی (نوع ۱ یا ۲) رنج می برند، احتمال ریزش ناگهانی موهای اطراف ناحیه پیوند شده وجود دارد که اصطلاحا ریزش تلوژن نیز نامیده می شود. این ریزش بدان علت است که ریشه موها پس از پیوند وارد فاز استراحت شده است و پس از طی این مرحله، مجدد شروع به رشد خواهند کرد. به عبارتی این ریزش نوعی ریزش موقتی است. اما اگر متقاضیان از این نوع ریزش اطلاع نداشته باشند، ممکن است در صورت مواجه با آن دچار اضطراب و نگرانی شوند.

نحوه انجام کاشت مو در بانوان

اساس روش های کاشت مو در بانوان همانند آقایان بوده و به طور کلی به دو روش استخراج واحد های فولیکولی به صورت منفرد (FIT) و یا استخراج فولیکول ها به صورت نواری (FUT) است. انتخاب هر کدام از این تکنیک ها بسته به نظر پزشک متخصص و ویژگی های فیزیولوژیکی متقاضی خواهد بود.

پس نمی توان یک نسخه کلی کاشت مو به همه متقاضیان ارائه داد چرا که حتی ممکن است علاوه بر پیوند مو، نیاز به برخی درمان های دارویی نیز برای متقاضیان گرامی وجود داشته باشد تا بدین ترتیب بهترین نتیجه را برای هر فرد به همراه داشته باشد. اما به طور کلی بهترین روش برای کاشت مو در بانوان، روش FIT و میکرو FIT (یکی از مدرن ترین تکنیک های کاشت مو در ایران) هستند که به صورت کاملا تخصصی و تحت نظارت پزشکان مجرب کاشت، در مرکز تخصصی کاشت مو دکتر رابط برای مراجعین گرامی انجام می شود.

مقایسه فرآیند کاشت مو در بانوان و آقایان

پروسه کاشت مو در مردان با خانم ها به دلیل وجود اختلافات فیزیولوژیکی، تا حدودی متفاوت است. از مهمترین این تفاوت ها می توان به موارد زیر اشاره نمود :

  • وجود نازیبایی و جای زخم (اسکار) در ناحیه بانک مو : اغلب آقایان موهای کوتاهی دارند و پس از کاشت مو نیز عمدتا موهای خود را کوتاه نگه خواهند داشت، لذا بسیار مهم است که جراح گرافت های مو را به گونه ای از ناحیه اهدا کننده استخراج کند که پس از اتمام دوره نقاهت و با کوتاه نمودن موها، جای زخم ها چندان قابل رویت باقی نماند. اما در بانوان این نگرانی تا حدودی کمتر مطرح است چرا که با بلند شدن موهای ناحیه اهدا کننده، جای زخم ها چندان مشخص نخواهد بود. همین موضوع باعث شده است تا انتخاب تکنیک مناسب کاشت مو برای بانوان دشوار نباشد و به راحتی بتوانند کاشت مو به روشFUT که همان برداشت نواری فولیکول ها از بانک مو است را انجام دهند و علاوه بر این که تعداد فولیکول های قابل برداشت با این تکنیک به مراتب بیشتر خواهد بود، هزینه های کاشت مو نیز تا حدودی برای بانوان تعدیل خواهد شد.
  • وسعت بیشتر ناحیه بانک مو در بانوان : معمولا در آقایانی که در مراحل پیشرفته تری از ریزش مو قرار دارند، ناحیه پشت سر و کنار گوش ها، بانک مو های قابل استخراج برای کاشت خواهد بود. این در حالی است که در بانوان اگر ریزش مو با الگو مردانه وجود نداشته باشد، موهای بالا و فرق سر نیز می توانند برای کاشت مو، استخراج شوند. لازم به ذکر است که موهای بالا و فرق سر در صورتی که الگو ریزش مو مردانه وجود نداشته باشد، به ریزش حساس نیستند و پس از کاشت دچار ریزش نخواهند شد.
  • برداشت موها از بانک موهای بدن : پیشرفت تکنولوژی این امکان را برای آقایان فراهم کرده است که از بانک مو های بدنی (قفسه سینه، پشت و زیر ریش) نیز برای استخراج فولیکول ها استفاده کنند، اما از آن جایی که این نواحی در بانوان موهای چندان قابل رشدی ندارد، لذا امکان پیوند گرافت ها از بانک مو بدنی به پوست سر در بانوان وجود ندارد.
  • انتظاراتی که بانوان از نتایج کاشت مو دارند نیز بسیار متفاوت از انتظارات آقایان است : اغلب آقایان با هدف کاهش وسعت ناحیه طاس اقدام به کاشت مو می کنند ، این در حالی است که در تمامی خانم ها، این تفکر وجود دارد که پس از کاشت مو، مشکل به طور کامل رفع شود. در برترین کلینیک های کاشت مو، پزشک سعی می کند تا انتظارات مراجعین خود را بررسی کند و میزان رفع مشکلات طاسی و کم پشتی پس از کاشت مو را به متقاضی شرح دهد.
  • تمرکز بیشتر بر اولویت ها و ناحیه ای که نیاز بیشتری به افزایش تراکم دارد : بانوان لازم است بدانند که افزایش تراکم موها در همه نواحی سر ممکن است مقدور نباشد و ممکن است پزشک از او بخواهد که مهمترین ناحیه ای برای افزایش تراکم در نظر دارد را مشخص کند. ممکن است برای برخی از بانوان پوشاندن فرق سر مهم باشد، این در حالی است که در برخی دیگر فقط افزایش تراکم در نواحی جلو و خط رویش اولویت باشد.

بهترین مرکز کاشت موی بانوان در تهران

در پاسخ به این سوال رایج که” آیا نتایج کاشت مو دائمی است یا خیر؟ ” ، باید خاطر نشان کنیم که میزان تجربه و مهارت پزشک متخصص در کیفیت و طبیعی بودن نتایج نهایی کاشت مو بسیار موثر است . لذا مهمترین دغدغه یک متقاضی کاشت مو، انتخاب کلینیک مناسبی است که سابقه درخشانی در زمینه کاشت مو داشته باشد.

مرکز تخصصی کاشت مو و ابروی دکتر رابط با بهره مندی از تکنولوژی های روز دنیا و حضور متخصصین با تجربه در امر کاشت مو، توانسته است نتایج بسیار عالی در کارنامه حرفه ای خود ثبت کند، چرا که اولویت این مرکز در انجام کاشت مو، رضایت و سلامت متقاضیانی است که به این کلینیک مراجعه کرده اند. همچنین در این مرکز، تمامی پروسه کاشت مو به طور دقیق توسط تیم کاشت حرفه ای و مجرب انجام می شود. استفاده از مواد اولیه با کیفیت و معتبر  و انجام کاشت مو در کلینیک معتبر نیز از دیگر عواملی هستند که در موفقیت آمیز بودن نتایج کاشت، تاثیر به سزایی خواهند داشت.

 

جهت دریافت وقت درمان از طریق راه های زیر با ما در ارتباط باشید:

خط مستقیم : ۸۸۰۷۸۰۰۰ – ۰۲۱

واتس اپ : ۰۹۱۲۲۳۴۱۹۳۴

تخمین هزینه کاشت مو برای بانوان

با وجود برخی تفاوت های غیر قابل انکار در کاشت مو برای بانوان و آقایان، باید گفت که در هزینه های نهایی کاشت مو ، تریبا مشابه اند. هزینه های نهایی کاشت با توجه به نوع تکنیک و تعداد گرافت های مورد نیاز برای پیوند، ممکن است از ۷ تا ۹ میلیون متغیر باشد.

پرسش و پاسخ با دکتر رابط


  • هر جلسه از کاشت مو تقریبا چند ساعت طول می کشد؟

زمان هر جلسه از کاشت، بسته به نوع تکنیک مورد استفاده ، تعداد گرافت های مورد نیاز برای کاشت و وسعت ناحیه طاس، متفاوت است و می تواند تا هشت ساعت نیز طول بکشد. متقاضیان در حین کاشت مو به دلیل استفاده از بی حسی موضعی ، درد خاصی را در حین این ۸ ساعت احساس نخواهند کرد.

  • نتایج نهایی کاشت مو، چه زمانی مشخص می شود؟

نتایج کاشت مو، فوری نیستند. یکی از بزرگترین تصوراتی که در مورد کاشت مو وجود دارد این است که متقاضی بلافاصله پس از کاشت، موهای پر پشتی خواهد داشت، اما خوب است بدانید که چندین ماه طول می کشد تا فولیکول های پیوند شده موهای جدیدی را ایجاد کنند. لذا مانند هر عمل زیبایی دیگر، برای داشتن نتایج نهایی، نیاز به صبر و حوصله وجود دارد.

  • آیا نتایج کاشت مو طبیعی خواهند بود؟

نتایج کاشت مو می تواند کاملا طبیعی به نظر برسد ، به شرطی که به کلینیک مناسبی مراجعه کرده باشید و تکنیک کاشت توسط جراح با استعداد و واجد شرایط انجام شده باشد. توجه به این نکته بسیار حائز اهمیت است که هر پزشکی می تواند پیوند مو انجام دهد ، اما پزشکان با تجربه، نتایج بهتر و طبیعی تری را برای شما ایجاد خواهند کرد بدون آن که به بانک مو شما آسیبی وارد کنند. بنابراین هنگام جستجوی پزشک معتبر ، شما باشد پزشکی را انتخاب کنید که تجربه کافی در زمینه کاشت مو موفق داشته باشد.

  • آیا موهای ساق پا برای کاشت در نواحی کم پشت سر قایل استفاده اند؟

از موی ساق پا نمی توان برای کاشت پوست سر استفاده کرد ، چرا که موهای قابل پیوندی برای سر نخواهند داشت. بهترین نقاط بدن برای کاشت، موهای زیر ریش، پشت و قفسه سینه است. قابل ذکر است که پیوند موهای بدن به سر برای خانم ها انجام نمی شود چرا که نتایج قابل قبولی از این پیوند نخواهند داشت.

  • شستشو مو پس از کاشت مو، با چه شامپویی انجام شود بهتر است؟

می توان از شامپوی ملایم یا شامپو کودک استفاده کرد. توصیه می شود که محلول شامپو به آرامی روی پوست سر ریخته شود و سپس با ریختن آرام آب بر روی محل آن ، شسته شود. در هنگام شستشو هیچگونه مالشی نباید داده شود. بعد از حدود ۲ هفته می توان به آرامی محل پیوند شده را مالش داد. از شامپوی معمول خود می توانید بعد از گذشت ۲-۳ هفته استفاده کنید.

پزشکان

physicians

سوالات متداول

FAQ

پرسش و پاسخ

Comment
ثبت نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.