نکات مزوتراپی مو، اگر از افرادی هستید که موهای کم پشتی دارید، یا اخیرا دچار ریزش مو شده اید، احتمالا نام مزوتراپی مو را شنیده باشید. مزوتراپی یکی از تکنیک های غیرجراحی برای درمان آلوپسی مو است. بیماری آلوپسی باعث ریزش مو می شود. با استفاده از مزوتراپی تراکم موها حفظ می شود و رشد فولیکول های مو با جذب پروتئین، ویتامین و مواد مغذی بهبود پیدا می کند. این مواد از طریق یک سوزن به لایه مزودرم پوست تزریق می شوند. به این ترتیب، شرایط برای تغذیه بهتر موی سر فراهم می شود. همچنین با حفظ رطوبت پوست سر، متابولیسم سلولی سرعت بخشیده و تارهای مو سریعتر رشد می کنند. در طی فرایند مزوتراپی؛ گردش خود در پوست سر بهبود می یابد و همین موضوع موجب رشد و تقویت فولیکول های مو خواهد شد. علاوه بر این، موها ضخیم تر شده و تراکم بیشتری خواهند داشت. مزوتراپی مو بهترین روش برای افرادی است که قصد کاشت مو به روش های مختلف را ندارند ولی خواهان تقویت موهای خود و افزایش حجم آن هستند.
آیا مزوتراپی مو عوارض جانبی دارد؟
در تکنیک مزوتراپی مو، مواد مغذی و پروتئین های لازم جهت رشد و تقویت تارهای مو توسط یک سوزن ظریف به درون سر منتقل می شوند. اختلالات هورمونی موجود در فولیکول های مو و اطراف آن با انجام مزوتراپی مو اصلاح می شود. همچنین جریان گردش خود بهبود پیدا می کند. تمام این موارد می توانند در کنترل و حتی کاهش ریزش موی سر موثر واقع شوند. مزوتراپی موجب سفت شدن پوست سر و نزدیک شدن فولیکول های مو به یکدیگر نیز می شود. به همین دلیل است که پوست سر افرادی که مزوتراپی مو انجام داده اند، پرتر بنظر می رسد. بنابراین، از روش مزوتراپی می توان برای جلوگیری از ریزش مو، تقویت تارهای مو و فعال سازی فرایند رشد موهای جدید استفاده کرد. داروهایی که در روش مزوتراپی مو مورد استفاده قرار می گیرند، هیچ گونه عوارض جانبی به دنبال نخواهند داشت. شش هفته بعد از تکمیل جلسات مزوتراپی، بیمار می تواند نتایج حاصل از تزریق را مشاهده نماید. مزوتراپی مو در زنان اثربخشی بیشتری دارد.
مزوتراپی کردن مو، جهت رشد بهتر موها
یکی از نتایج رضایت بخش مزوتراپی مو، کمک به رشد بهتر موها است. طاسی در زنان و مردان دلایل مختلفی دارد که یکی از آنها اختلالات هورمونی اطراف فولیکول ها، گردش خون نامناسب در پوست سر یا فقدان مواد مغذی مناسب است. در تکنیک مزوتراپی، محلولی حاوی ترکیبات شیمیایی، انواع ویتامین ها، نوکلئیک اسید و کوآنزیم را به زیر پوست سر تزریق می کنند. تزریق این محلول موجب تعادل هورمون ها می شود. مدت زمان جلسه مزوتراپی با توجه به وسعت ناحیه تحت درمان متغیر و از 10 دقیقه تا 30 دقیقه می باشد. میزان جلسات لازم برای اثربخشی درمان حداقل یک جلسه است. جلسات بعدی بهتر است در دو تا سه ماه اول، هر دو هفته یکبار انجام شود. سپس به تدریج و با توجه به روند بهبود موها تعداد دفعات مراجعه کاهش پیدا می کند. در افرادی که ریزش مو شدید نیست، نتایج اولیه بعد از چند هفته از شروع درمان قابل مشاهده خواهد بود. با این حال، برای آندسته که طاسی سر یا اختلالات هورمونی شدید دارند، این مدت تا 2ماه افزایش پیدا می کند. در حالت کلی، تاثیرات کامل مزوتراپی مو بعد از 6 ماه قابل مشاهده است. کربوکسی تراپی کردن مو نیز از دیگر روش های تقویت کردن مو ایست.
مزوتراپی مو چگونه انجام می شود؟
مراحل مزوتراپی مو به شرح زیر است:
- سر بیمار در مجاورت بخار آب قرار داده می شود. با انکار بیمار درد کمتری احساس می کند.
- سوراخ های ریزی در ناحیه تحت درمان ایجاد می شود.
- محلول خاصی از ترکیب مواد مغذی و انواع ویتامین و نیز ترکیباتی از قبیل امینو اسیدهای خاص برای تزریق آماده می شود
- سر بیمار شسته سپس خشک می شود.
- روغن مراقبتی خاصی روی پوست سر بیمار مالیده می شود
- محلول آماده شده توسط یک سوزن بسیار نازک به زیر پوست منتقل می شود
فواید مزوتراپی مو کدامند؟
فواید زیاد مزوتراپی مو یکی از دلایل محبوبیت این روش درمانی غیرتهاجمی است. برخی از مزایای مهم مزوتراپی عبارت است از:
- افرادی که نمی توانند جراحی کاشت مو انجام دهند، با مزوتراپی می توانند ریزش موی سر خود را کنترل نمایند
- فرایند سفید شدن تارهای مو را به تاخیر می اندازد
- موجب تقویت تارهای مو شده و از ریزش انها جلوگیری می کند
- مواد مغذی را به فولیکول های مو می رساند
- هیچ عارضه جانبی ندارد
- نیاز به دوره نقاهت ندارد
مزوتراپی مو برای چه افرادی مناسب تر است؟
یکی از مهم ترین نکات مزوتراپی مو این می باشد که این روش زیبایی برای چه افرادی مناسب است. اگر احساس می کنید، موهای سرتان تراکم خود را از دست داده است، می توانید از روش مزوتراپی استفاده نمایید. بطور کلی مزوتراپی برای این افراد گزینه درمانی فوق العاده مناسبی است:
- افرادی که موهای ناسالم، براق و درخشانی ندارند
- کسانی که موهای ضعیف و کم پشت دارند
- افرادی که بدلیل اختلالات هورمونی یا استرس دچار ریزش مو هستند
- افرادی که جراحی پیوند مو انجام داده اند و تمایل دارند موهای کاشته شده شان برای مدت زیاد تر عمر کند
چه افرادی نباید مزوتراپی مو انجام دهند؟
- افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند
- افرادی که از اختلالات غدد درون ریز رنج می برند
- افرادی که دچار تومور هستند
- کسانی که دچار ناراحتی های عصبی هستند
- افرادی که دچار بیماری های خونی و اختلالات خونریزی دهنده هستند
- کسانی که دچار عفونت پوستی شده اند
مراقبت های قبل از مزوتراپی مو
دانستن برخی نکات مزوتراپی مو مانند موارد زیر به افراد این کمک را می کند که نتیجه ی بهتری از این اقدام زیبایی دریافت کنند:
- قبل از انجام مزوتراپی بهتر است حمام بگیرید و از زدن ژل یا روغن بر روی موها یا پوست سر خودداری نمایید.
- چنانچه داروی خاصی مصرف می کنید، در جلسه مشاوره آن را با پزشک خود درمیان بگذارید. مصرف برخی از داروها نتیجه مزوتراپی را تحت تاثیر قرار می دهد
- توجه داشته باشید که خانم ها بهتر است مزوتراپی مو را در زمان سیکل قاعدگی انجام ندهند
مراقبت های بعد از مزوتراپی مو
برای افزایش تاثیرات درمانی مزوتراپی مو بهتر است یکسری دستورالعمل ها که پزشک متخصص تجویز می کند را رعایت کنید. مهم ترین اقدامات مراقبتی بعد از تزریق مزوتراپی مو به شرح زیر است:
- در 24 ساعت اول بعد از تزریق از شستن سر خودداری نمایید
- بعد از گذشت 24 ساعت، سر خود را تنها با آب ولرم یا سرد شستشو دهید
- تا حد امکان مصرف دخانیات یا نوشیدنی های الکلی را متوقف کنید
- به آرامی و با نوک انگشتان، پوست سر را ماساژ دهید. این کار به جذب بهتر مواد تزریقی کمک می کند
- از قرار گرفتن در زیر نور مستقیم خورشید خودداری کنید
مزوتراپی مو با چه عوارضی همراه است؟
از دیگر نکات مزوتراپی مو می توان به عوارض آن اشاره نمود. مزوتراپی مو در لایه میانی پوست سر انجام می شود. بنابراین عارضه جدی نخواهد داشت. عوارض احتمالی نیز موقتی هستند و به تدریج از بین می روند. در برخی موارد عوارض جانبی مزوتراپی مو شامل درد جزئی در ناحیه تزریق، خارش، التهاب یا سردرد خفیف است. پزشک به منظور جلوگیری از بروز عوارض احتمالی، معمولا کرم های ضد التهاب را تجویز می کند. همچنین، بیمار بهتر است تا 24 ساعت در محیط های مرطوب مانند استخر یا سونا حضور پیدا نکند.
چند جلسه مزوتراپی برای مو لازم است؟
برای درمان ریزش مو و رسیدن به سطح مطلوبی از تراکم باید همواره مواد مغذی را برای فولیکول های مو تامین کرد. اگر مشکلات مو با یک دوره مزوتراپی برطرف نشد، نیاز به تکرار درمان است. تعداد جلسات و فاصله زمانی بین انها با توجه به شرایط بیمار و توسط پزشک متخصص تعین می شود.
مزوتراپی مو در کلینیک زیبایی دکتر رابط
مزوتراپی روشی موثر در رفع مشکلات ریزش و کم حجم بودن مو است، اما باید در ابتدا دلیل ریزش مو را یافته و برای رفع آن اقدام کنید.سپس می توانید مزوتراپی را به عنوان راه حلی برای احیای زیبایی موهای خود به کار ببرید. کلینیک زیبایی دکتر رابط می تواند هرگونه مشاوره و راهنمایی لازم را در کنار خدمات مزوتراپی به شما ارائه دهد.
آیا مزوتراپی مو برای کاشت مو نیز مفید می باشد؟
از آن جایی که با استفاده از مزوتراپی مو به فولیکول های مو و پوست سر، غذا رسانی می شود و از تحلیل رفتن آن ها جلوگیری می شود، این اقدام زیبایی در نتایج حاصل از کاشت مو نیز تاثیر خوبی می تواند داشته باشد.
مراقبت های قبل از مزوتراپی مو کدام اند؟
یکی دیگر از نکات مزوتراپی مو این است که باید به این نکته توجه نمایید که برای مزوتراپی موی سر نیازی به ضد عفونی کردن پوست سر نیست، اما افراد باید از چند روز قبل مصرف داروهای ملتهب کننده را متوقف کنند. و همچنین از 24 ساعت قبل از مزوتراپی مو از مواد حالت دهنده ی مو و … استفاده نکنند.
بدون دیدگاه